Top 3 motive pentru care merita sa infiintezi o afacere cu inghetata stradala

Sezonul cald isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult, iar asta poate fi o oportunitate exceptionala pentru majoritatea antreprenorilor sau de ce nu, pentru viitorii antreprenori. Mai mult decat atat, romanii sunt mari consumatori de dulciuri, iar asta nu poate fi decat in beneficiul tau. Afacerea cu inghetata stradala se numara printre cele mai profitabile tipuri de business-uri din timpul verii. Cu toate ca poate parea o idee de afacere mica, ea poate genera profituri considerabile.

Ti-am pregatit in acest articol top 3 motive pentru care merita sa dai startul unui astfel de business!

Afacerea cu inghetata stradala – costuri reduse

Firul logic al fiecarei afaceri este urmatorul: atunci cand iti doresti sa maximizezi profitul, trebuie sa optimizezi costurile. In cazul afacerilor cu inghetata stradale investitiile sunt minime inca de la bun inceput. Un prim argument consta in faptul ca nu ai nevoie de prea mult personal pentru a mentine un astfel de business. Poti fi propriul tau angajat! In final, profitul obtinut nu va fi divizat, ci iti va reveni integral tie! Un alt argument este reprezentat de costurile chiriei. Daca ti-ai fi deschis o gelaterie, ai fi fost nevoit sa gasesti un spatiu si sa platesti lunar pentru pastrarea spatiului. Insa, in acest caz, tot ceea ce trebuie sa faci este sa obtii toate autorizatiile de care ai nevoie, sa achizitionezi o masina de inghetata de calitate si ingredientele necesare si sa incepit sa vinzi!

Afacerea cu inghetata stradala iti permite sa acoperi un numar mai mare de clienti decat o gelaterie clasica

Pe langa faptul ca business-ul stradal cu inghetata ofera produse accesibile tuturor din punctul de vedere al pretului, acesta iti ofera posibilitatea de a acoperi un numar mai mare de clienti si din alt punct de vedere. De ce? Pentru ca nu exista mobilier pentru servirea inghetatei, iar clientii nu sunt nevoiti sa astepte pentru eliberarea unei mese, tu vei putea maximiza profiturile.

Poti alege cea mai avantajoasa locatie fara grija ca nu vei gasi un spatiu de inchiriat

Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de afacere consta in posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de locatii pentru amplasarea masinii de inghetata sau a rulotei cu inghetata. Astfel, recomandam alegerea unei zone care este frecventata de publicul tinta (adulti, persoane varstnice si copii), deoarece acestea reprezinta cel mai mare potential. Un exemplu in acest sens este reprezentate de parcuri, spatii de joaca pentru copii sau centrul orasului.

Asadar, acestea sunt doar 3 dintre multele de avantajele de care poti beneficia atunci cand iti alegi sa deschizi o afacere cu inghetata stradala. Nu uita ca echipamenetele joaca si ele un rol foarte important in generarea profitului. Este esential ca in momentul in care te decizi sa iti deschizi o astfel de afacere, sa acorzi o deosebita atentie masinii de inghetata folosita, astfel incat sa corespunda nevoilor tale, dar mai ales nevoilor clientilor. Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca nu-ti ramane decat sa pui planul in aplicare!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by