Finantare

Finantare

Finantare echipamente Horeca, solutia startului rapid pentru afacerea ta.

Clientii nostri au posibilitatea achizitionarii echipamentelor HoReCa noi sau second hand prin RATE LEASING. In acelasi sistem pot fi achizitionate si echipamentele din industria alimentara (brutarii, laboratoare cofetarie si patiserie, carmangerii sau utilaje pentru procesarea alimentelor precum FIMAR EASY LINE SNACK BAR), echipamentele profesionale de curatenie si masiniile de spalat vase.

OBTINE FINANTARE

Finantare echipamente Horeca

Persoanele eligibile sunt atat cele juridice, cat si persoanele fizice autorizare (notari, avocati, medici, arhitecti etc).

La achizitie avansul va fi de 0%, iar leasing-ului se va acorda pe o perioada de 12 – 60 luni, pentru o valoare minima a contractului de 500 EURO. Se va percepe comision de administrare de 1%, minim 50 Euro, platit o singura data si se va intocmi o asigurare electronica anuala de 1.75% pentru bunuri IT fixe, 2.50% alte bunuri fixe si 3% pentru bunuri mobile (minim 50 Euro/an).

Leasing echipamente

Vrei sa-ti dezvolti afacerea pe domeniul HoReCa? Noi te ajuta si iti oferim finantare pentru echipamentele de bucatarie de care ai nevoie.

Leasingul de echipamente oferit de noi este cea mai buna cale de finantare pentru o afacere performanta. Ia in calcul varianta de finantare echipamente Horeca deoarece avem solutii pentru a putea cumpara orice tip de produs, de la echipamente HoReCa pentru restaurante, bar, hoteluri, pana la utilaje pentru industria alimentara (panificatie, brutarie, patiserie, cofetarie, carmangerie).

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by