Care sunt utilajele de care ai nevoie pentru o carmangerie

Conform unui studiu realizat de Strategis,  peste 90% din populatia urbana consuma frecvent carne. Acest rezultat indica faptul ca o carmangerie poate fi o idee de business excelenta. Un alt motiv pentru care magazinele specializate in procesarea si comercializarea carnii reprezinta o afacere profitabila, este reprezentat de faptul ca majoritatea oamenilor cheltuie in medie peste 100 lei pe saptamana pentru achizitionarea proteinei necesara corpului uman.

Calitatea si prospetimea produselor reprezinta elementele de incredere pe care clientii le cauta atunci cand urmeaza sa achizitioneze carne. Astfel, materia prima comercializata trebuie sa fie intotdeauna proaspat achizitionata de la furnizorii autorizati si nu in ultimul rand, sa se respecte standardele de igiena privind procesarea si ambalarea.

In ultima perioada, clientii pun foarte mare accent pe calitatea produselor, dar si pe experienta de cumparare. Drept urmare, pentru a te ridica la standardele cerute, foloseste utilaje carmangerie de calitate, astfel incat sa ofere clientilor calitatea dorita.

  1. Malaxor carne

Malaxorul are rolul de a omogeniza, textura si aromatiza carnea care urmeaza a fi preparata sub forma de: hamburger, carnati, mici sau chiftele.

  • Masina de tocat carne

Majoritatea macelariilor transforma propria carne in care tocata. Pentru acest proces, este necesara o masina de tocat carne. Aceasta trebuie aleasa in functie de textura dorita si de volumul procesat. Masina de tocat carne automata, cu malaxor sau cu refrigerare. Ai o multime de optiuni din care poti alege pentru a-ti usura munca si nu in ultimul rand, pentru a te ridica la nivelul asteptarilor clientilor tai.

  • Masina de taiat carne

Pentru comercializarea carnii in cantitati prestabilite pe care urmeaza sa le ambalezi, masina de portionat carne este ideala. Poate fi programata in functie de necesitatile carmangeriei si nu in ultimul rand, poate fi introdusa intr-o linie de procesare a carnii.

  • Feliator mezeluri

Timpul este extrem de important, mai ales pentru clientii nerabdatori sa achizitioneze mezelurile preferate. Daca procesul de servire este unul anevoios, clientii pot renunta la produse, indiferent de calitatea acestora si se vor reorienta catre o alta carmangerie care se ridica la nivelul asteptarilor fiecarui client. Astfel, intarzierea serviciilor poate afecta vizibil profitul afacerii tale. Din fericire, exista solutii pentru eficientizarea timpului – feliatorul de mezeluri. Datorita functionalitatii sale, productivitatea activitatii de servire poate fi imbunatatita considerabil.

  • Fierastrau pentru oase

Carnea care ajunge in macelarie trebuie sectionata de catre macelar  cu diferite ustensile. In general, oasele necesita mai multa forta pentru portionat. De aceea, orice carmangerie trebuie sa dispuna de un fierastrau pentru oase. In functie de necesitati, poti opta pentru unul professional, cu lama subtire, groasa, de banc sau de podea.

Atunci cand vine vorba de utilaje carmangerie, Gastroprofis iti ofera o gama variata de echipamente utile pentru domeniul alimentar, din care poti alege.

Pentru orice informative suplimentara, echipa de specialisti iti sta la dispozitie!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by