Despre noi – Echipamente profesionale Horeca

Gastroprofis este un magazin specializat in echipamente profesionale HORECA.

Oferim cele mai bune solutii si preturi, atat pentru echipamente profesionale HORECA noi, cat si pentru cele second hand.

Comercializam echipamente profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, utilaje si echipamente pizzerii, utilaje pentri firmele de catering, utilaje specifice industriei alimentare, vitrine frigorifice si mobilier inox de calitate.

Scurt istoric

Cu un istoric semnificativ in domeniul comercializarii aparatelor electrocasnice si echipamentelor Horeca, societatea noastra dispune de personal calificat bun cunoscator al intregii game de produse. Ne mandrim cu o echipa experimentata pe fiecare domeniu de activitate; in acest fel clientii nostri pot fi siguri de calitatea serviciilor si produselor furnizate de noi.

Ce oferim

Implementan solutii complete pentru toate tipurile de afaceri din indutria HoReCa. Acestea includ sevicii de consultanta, comercializare, livrare si service profesional in toata tara.

Ne dorim sa contribuim la succesul clientilor nostri si suntem focusati pe oferirea unor produse si servcii de calitate exceptionala. Ne bazam pe o echipa de profesionisti si colaboram cu cei mai importanti furnizori de echipamente din domeniul HoReCa. Experienta acumulata pana acum ne face un partener de incredere pentru succesul afacerii colaboratorilor nostri.

Pentru orice alte intrebari sau informatii va stam cu placere la dispozitie!