Servicii utilaje si echipamente HoReCa

Servicii

Servicii de calitate, o dorinta norma clientilor, pe care o respectam cu strictete.

Va oferim echipamente HoReCa profesionale la cele mai bune preturi.

Horeca este un sector important al industriei serviciilor alimentare. Gastroprofis comercializeaza utilaje si echipamente pentru bar, pentru pizzerii, industria alimentara si catering.

In general, HoReCa se refera la spatiile de cazare si unitatile care servesc alimente, dar si cele care produc alimentele.

Servicii Gastro Profis

  • Asiguram transport prin serviciile de curierat.
  • Oferim suport telefonic de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00.
  • Specialistii nostri ofera consultanta si consiliere pentu a va ajuta in alegerea produselor potrivite.
  • Produsele se pot comanda cu usurinta online.

Service si garantie Gastro Profis

Pentru a evita neplacerile provocate de avariile in cazul instalatiilor de gaz si a posibilelor pagube materiale cauzate de suprasolicitarea acesteia, va recomandam sa contactati un specialist atestat in instalatii de acest tip, care va furniza o solutie corecta pentru echipamentele profesionale din bucatariei

Gastro Profis executa interventii service atat la utilaje profesionale comercializate de noi, cat si la cele cumparate din alta parte.

Deplasarea echipei de service se face in cel mai scurt timp in cazul defectiunilor aparute la echipamentele aflate in perioada de garantie.

Va recomandam sa solicitati interventia echipei de service in scris, prin e-mail la adresa office@gastroprofis.ro sau in scris prin fax la 0265 266774.

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by