Preparatele care se regasesc cel mai des pe notele de plata din restaurantele romanesti

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data : Oare ce preparate sa includ in mediul restaurantului meu? Ce mananca romanii cel mai des la restaurant? Ei bine, daca ai aflat deja raspunsul la aceaste intrebari, cu siguranta acum te bucuri de multi clienti si ai o afacera prospera. Daca, insa, raspunsul a ramas inca un mister, in articolul de azi il vei deslusi deoarece ti-am pregatit o lista cu preparatele care se regasesc cel mai des pe notele de plata din restaurantele romanesti.

Pizza

Desi gusturile romanilor sunt diferite si se schimba constant, pizza ramane in continuare unul dintre cele mai solicitate preparate in randul romanilor. Studiile arata ca pizza este consumata, in special, in weekend. De asemenea, printre cele mai comandate sortimente se numara: quattro stagioni si capriciosa, cu blat subtire sau crocant. Astfel, daca inca nu ai inclus pizza in meniul restaurantului tau, aceasta poate fi solutia ideala ce iti va creste considerabil vanzarile.

In alta ordine de idei, clientii sunt foarte exigenti cu privire la calitatea produsele. Pentru a te asigura ca te ridici la nivelul asteptarilor lor si ca reusesti sa ii fidelizezi, trebuie sa le servesti o pizza cu adevarat gustoasa. Calitatea si gustul produsului sunt redate inclusiv de aparatele folosite pentru preparare. Asadar, pentru a obtine un deliciu in farfurie, ai nevoie de utilaje pizzerie profesionale. In fond, gustul si timpul rapid de preparare sunt principalele aspecte care fac diferenta.

Inghetata

Inghetata este unul dintre deserturile preferate ale romanilor, indiferent de sezon. Dovada stau studiile care atesta ca piata din Romania pe acest segment este in plina crestere, cu o estimare de aproximativ 600 de milioane de lei. Desi la prima vedere pare a fi un desert mai mult preferat de copii, acesta este imbratisat tot mai mult si de catre adulti.

Nu strica sa iti surprinzi clientii cu acest desert in meniu, cu siguranta vei observa o imbunatatire a profitului. Mai mult decat atat, cu ajutorul unor masini de inghetata calitative, poti obtine un profit generos pe termen lung, cu o investitie minima.

Paste

Pastele nu se regasesc doar pe masa italienilor, ci si pe nota de plata a romanilor. Chiar daca nu se numara printre cele mai dietetice preparate, inca se afla in primele optiuni ale clientilor atunci cand iau masa la restaurant. In prezent, exista zeci de tipuri de paste, care mai de care mai aromate si mai gustoase.

Cel mai mare avantaj al pastelor este reprezentat de timpul rapid de preparare. Astfel, daca te gandesti sa incluzi si acest deliciu in meniul restaurantului tau, o poti face cu toata incredere! Nu consumi foarte multe resurse, dar iti maresti profitul…visul oricarui antreprenor!

Acestea sunt cele trei preparate ce se regasesc cel mai des pe notele de plata ale romanilor. Cu siguranta informatiile pe care ti le-am oferit sunt pretioase, asa ca nu-ti ramane decat sa le valorifici corect!

Nu uita! Un restaurant atinge succesul atunci cand preparatele servite coincid cu nevoile clientilor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu