Retete de sucuri naturale cu care ii poti surprinde pe clientii restaurantului tau

Este stiut deja ca sucurile naturale de fructe ajuta la intarirea imunitatii, mai ales atunci cand sezonul rece isi intra in rol. Astfel, pentru a satisface nevoile clientilor restaurantului tau, dar si pentru a-i suprinde placut, trebuie sa introduci in meniu retete de sucuri naturale speciale, care sa se regaseasca cu greu in meniurile competitorilor. Dar…pentru asta ai nevoie de storcator fructe profesional, care sa iti asigure un rezultat spectaculos – timp de preparare rapid si gust delicios.

Acum ca ti-am prezentat care sunt avantajele unor sucuri naturale inedite, in continuare iti vom prezenta cateva retete „wow”, care cu siguranta vor atrage clientii si ii vor fideliza.

Sucul oriental

Pentru a obtine trei pahare cu suc oriental, ai nevoie de jumatate de ananas, 3 portocale si 1 lingurita de extract de vanilie. Primul pas pe care trebuie sa il faci dupa ce te-ai asigurat ca dispui de toate ingredientele, este curatarea fructelor. Dupa ce acestea au fost introduse in storcatorul de fructe si s-au transformat in lichid, urmeaza adaugarea extractului de vanilie si servirea lui in pahare. Daca iti doresti sa iti bucuri clientii cu o reteta si mai spectaculoasa, poti inlocui portocalele cu lapte de cocos.

Unul dintre principalele beneficii pe care le ofera acest suc se datoreaza continutului de vanilie. Aceasta este un stimulent aromatic care contribuie la diminuarea starii de oboseala fizica si psihica. Mai mult decat atat, vanilia este indicata pentru combaterea insomniei.

Sucul de pepene cu miere

Spre deosebire de sucul oriental, cel de pepene cu miere contine mai multe ingrediente. Iti sunt necesare 20g miere, 20g apa, 750g de pepene verde si jumatate de lamaie. Atentie! Gramajele sunt raportate la necesitatile pentru obtinerea a 3 pahare de suc. Procesul de preparare incepe cu fierberea apei, timp in care poti curata si toca pepenele verde, dar si lamaia. Cata vreme fructele se afla in storcator, apa se va raci. Dupa ce ai obtinut sucul si ai adaugat apa, se toarna mierea in pahare si se orneaza cu felii de pepene verde.

Cu un continut considerabil de vitamine, pepenii verzi ajuta la intarirea imunitatii. De asemenea, ei sunt bogati in apa si contribuie la potolirea starii de sete.  

Sucul rosu rubiniu

Surprinde-ti clientii cu sucul rosu rubiniu! Pentru o portie de 4 persoane, trebuie sa folosesti 300g capsune, 3 morcovi si un sfert de ananas. Pasii pentru preparare sunt similari cu cei de la sortimentele prezentate anterior: spala si curata fructele. Dupa care, in ordinea prezentata, adauga ananasul, capsunele si morcovii in storcator. La final, trebuie sa agiti bine. Pentru un plus de savoare, poti condimenta sucul cu ghimbir sau vanilie. Decoreaza-l cu capsune taiate si fii gata sa-l servesti la masa clientilor!

Sucul rosu rubiniu aduce o multime de beneficii, datorita ananasului care are continut ridicat de fibre si contribuie la o buna digesite, dar si datorita capsunelor bogate in vitamine.

Daca ai urmat ideile prezentate de noi, inseamna ca deja esti initiat in pregatirea celor mai ingenioase sucuri naturale. Insa, nu trebuie sa te opresti aici. Da frau liber imaginatiei si incearca mai multe combinatii de fructe si legume. Venim intotdeauna in intampinarea ta cu cele mai calitative echipamente horeca pentru restaurantul sau barul tau.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu