cele mai bune echipamente pizza

Echipamente pizza: alege mixerul potrivit

Majoritatea operatorilor de afaceri din domeniul HoReCa urmaresc obtinerea celor mai bune rezultate prin oferirea de produse si servicii la cele mai inalte standarde. De aceea, cand vine vorba despre echipamente pizza, acestea trebuie alese in functie de cele mai bune calitati. Deoarece, pana langa priceperea bucatarilor, echipamentele horeca joaca un rol esential pentru o pizza excelenta.

Alegerea in domeniul de echipamente pizza trebuie facuta in functie de nevoile de productie, tipul de pizza pe care il vei face, spatiul pe care il detii, cat si bugetul pe care il ai.

Ce mixere din categoria echipamente pizza poti alege?

Principalul element care face din pizza o mancare buna este aluatul. Iar cand se lucreaza la nivel industrial, precum in domeniul HoReCa, este nevoie de un mixer care sa prepare aluatul. Iar aici, alegerea se imparte in doua categorii: cu miscare in spirala sau planetar. Desigur, fiecare va crea un aluat bun, insa, in acelasi mod, fiecare are avantaje specifice.

Mixerul cu miscare in spirala

Mixerele cu spirala sunt de obicei create si recomandate strict pentru crearea de preparate care au la baza aluatul. Acestea sunt alcatuite dintr-un agitator in forma de spirala care ramane imobil, in timp ce bolul mixerului se invarte in jurul lui. Mixerul cu spirala amesteca si framanta o singura bucata din aluat, pe rand. Astfel, este dezvoltata structura gutenului, fara ca aluatul sa fie suprasolicitat. Deoarece este creata mai putina frecare, temperatura aluatului ramane scazuta, in comparatie cu un mixer planetar. Acest mixer din categoria de echipamente pizza este alegerea corecta daca alegeti sa utilizati faina de inalta calitate.

Mixerul planetar

In comparatie cu cel cu miscare in spirala, mixerul planetar este in contact direct cu aluatul, in mod constant, incalzindu-l. Aceste tipuri de echipamente pizza sunt mult mai versatile si iti permit sa amesteci si alte produse, nu doar aluat. Diferenta fata de cel cu spirala sta in faptul ca in acest caz bolul nu se misca, ci doar agitatorul. Pe langa aceste elemente, cu un mixer planetar poti amesteca si sosul de pizza sau poti face dressing pentru salata. De asemenea, cele mai multe modele pentru aceste echipamente pizza au un atasament suplimentar pentru felierea de legume, branza si framantarea carnii.

Daca totusi vrei sa economisesti bani, iar unicul tau scop este prepararea de aluat pentru pizza, iti recomandam un mixer cu spirala din gama noastra de produse HoReCa.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by