Curatenia in restaurante – un factor important pentru succesul afacerii tale

In industria HoReCa, unele lucruri sunt cu adevarat indispensabile functionarii optime, iar cand vine vorba de restaurante, curatenia se numara printre cele mai importante. Daca nu exista curatenie, nici clientii nu vor fi atrasi de localul tau. Pentru a-ti fideliza publicul si pentru a atrage noi clienti, intotdeauna va fi necesar sa pastrezi curatenia pana la cel mai mic detaliu. Explicatia consta in faptul ca, chiar si greselile minore pot crea situatii dezastruoase in relatia cu clientii.

Vei descoperi mai departe, in acest articol, cum poate influenta curatenia succesul business-ului tau, dar si cateva sfaturi utile pentru pastrarea acesteia in mod constant!

Curatenia in restaurant si importanta acesteia

Poate uneori ai impresia ca micile greseli pot trece neobservate, dar in realitate lucrurile nu stau asa. Clientii se pot transforma in orice moment in cei mai mari critici, iar recenziile online negative nu vor face decat sa iti afecteze business-ul. Pe scurt, continutul generat de cel care ti-a vizitat localul si nu a fost multumit de servicii sau de anumite aspecte poate influenta in mod negativ imaginea afacerii tale.

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a preveni astfel de situatii este sa cureti interiorul restaurantului tau cat de des posibil. In acest sens, poti angaja pe cineva care sa te ajute cu sarcinile de tipul acesta sau poti apela la o firma specializata.

Sfaturi utile pentru curatenia in restaurant

Pentru a te asigura ca restaurantul tau este curat si primitor, trebuie sa urmezi cateva sfaturi esentiale!

  • Asigura-te ca personalul restaurantului tau este bine instruit – atat timp cat angajatii tai isi cunosc atributiile si le indeplinesc asa cum trebuie, riscurile si problemele se vor diminua considerabil.
  • Acorda o atentie deosebita pardoselilor – evident ca niciun client nu si-ar dori sa alunece pe o podea umeda, insa la fel de neplacut va fi si daca acestea sunt murdare si neigienizate. In acest caz, este recomandat sa gasesti o solutie, astfel incat pardoselile sa se usuce rapid dupa spalare. Achizitioneaza dezinfectanti pentru suprafete de calitate superioara si fii sigur ca cei care pasesc in localul tau nu vor avea nimic de reprosat!
  • Fii atent chiar si la cele mai mici detalii – in contextul generat de virusul Covid-19, igienizarea si masurile de siguranta pentru clientii si angajatii tai joaca un rol mai important decat oricand. Drept urmare, trebuie sa le pui la dispozitie toate cele necesare in acest sens. La Gastroprofis, gasesti dispenser dezinfectant pentru restaurantul tau la cel mai bun raport calitate-pret.

Asadar, curatenia in restaurante nu este un aspect greu de bifat, insa necesita timp si multa atentie! Aprovizioneaza-ti localul cu toate produsele necesare curateniei, instruieste-ti personalul si tine problemele la distanta!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by