
Cu siguranta fiecare antreprenor din industria HoReCa include in meniul sau cafea sau bauturi care contin cafea. Indiferent ca este vorba despre bar, club sau restaurant, un aparat de cafea profesional reprezinta una dintre cele mai inteligente si profitabile investitii. Daca te intrebi de ce, noi avem raspunsurile.
Primul face referire la preferintele romanilor. Ei sunt mari iubitori de cafea, o consuma atat dimineata la job, cat si la intalnirile din oras. Mai mult decat atat, un aparat de cafea profesional poate fi folosit pentru obtinerea a numeroase sortimente de cafea pe care ti le vom prezenta in acest articol.
Ca antreprenor de restaurant, nu trebuie sa eziti niciodata achizitionarea unor aparate de cafea profesionale. Chiar daca vei aloca un buget mai mare acum, rezultatele se vor reflecta pe termen lung. Concluzia: investeste acum pentru ca mai tarziu sa te bucuri de profit generos.
Iata care sunt bauturile inedite pe care le poti realiza cu ajutorul unu aparat de cafea profesional!
Red Eye
Pentru clientii care au nevoie de un strop de energie si pe care iti doresti sa-i surprinzi, bautura Red Eye este cea mai potrivita. Practic, aceasta bautura este compusa dintr-un shot de espresso si o cafea Americano. Ce e drept, nu oricine poate savura o asa bautura. Dar adeptii sortimentelor de cafea tare cu siguranta o vor adora.
Bicerin
Aceasta bautura a luat nastere in orasul Torino si este alcatuita din lapte, espresso si ciocolata lichida. Toate acestea sunt asezate in straturi, iar bautura se serveste intr-un pahar mic, de unde si numele „bicerin”.
Frappuccino
Cu toate ca aceasta bautura se regaseste in cafenelele Starbucks, asta nu inseamna ca nu o poti include in meniul restaurantului tau. Este indicat sa o poti servi mai ales in timpul verii, atunci cand clientii tai sunt mai mult ca sigur in cautare de bauturi reci care sa ii bine dispuna.
Cafe cubano
Poate pana acum credeai ca o cafea cubaneza este similara unui espresso obisnuit, dar nu este deloc asa. Ingredientul prin care cele doua se deosebesc este zaharul extras din trestia demerara. Inainte de a porni aparatul de cafea, asigura-te ca ai adaugat zaharul in pahar pentru ca cele doua sa se poata amesteca, iar rezultatul sa fie multumitor.
Carajillo
Carajillo este o bautura ce are radacinile in Spania si poate fi preparata din cafea, rom sau coniac. Este o versiune iberica a cafelei coretoo, iar numele sau este reprezentativ pentru ca este destul de tare incat sa redea curajul clientilor din restaurantul tau.
Cafe coretto
Cafeaua coretto este un sortiment ce contine alcool. Dar aici trebuie sa dai de ales clientilor, deoarece se poate prepara cu lichior de mai multe tipuri: Grappa, Brandy sau Sambucca. Aceasta bautura este originara din Italia si poate deveni una dintre cele mai apreciate sortimente de cafea de catre clientii tai.
Daca iti doresti sa-ti surprinzi clientii cu cele mai delicioase sortimente de cafea, atunci trebuie sa stii ca in magazinul nostru online gasesti aparate cafea profesionale la preturi accesibile pentru afacerea ta. De asemenea, iti punem la dispozitie si o multime de accesorii. Mult succes!