Echipamente HoReCa de care ai nevoie, in functie de domeniu

Vrei sa incepi o afacere in industria HoReCa si nu stii exact ce fel de echipamente sa achizitionezi? Iti vom oferi cateva sfaturi utile despre ce anume sa alegi si care sunt criteriile de selectie.

Afla ce fel de echipamente HoReCa iti sunt necesare si de ce la noi vei gasi un raport calitate-pret foarte bun.

Utilaje necesare pentru un restaurant Fast Food

Fast Food-urile sunt printre cele mai populare optiuni de afacere din Romania. Daca ai luat decizia de a deschide unul si nu stii inca cu ce anume sa incepi, te vom ajuta noi cu utilaje fast food.

La magazinul de echipamente HoReCa, Gastroprofis, vei gasi toate utilajele necesare. Pentru inceput, opteaza pentru un cuptor performant, pentru ca acesta are capacitatea de a sustine si pregati un volum mare de produse. Un cuptor rational din gama noastra de produse are incorporate variate si multiple optiuni. De exemplu, cuptorul dispune de 5 trepte de viteze pentru ventilatorul inteligent, sonda de temperatura, optiuni de autocuratare si 3 moduri de de functionare.

Un alt produs indispensabil din bucataria unui fast food este fripteuza. In categoria noastra vei beneficia numai de utilaje profesionale. Fripteuza cu inductie maxima dispune de temporizator reglabil si o capacitate de pana la 2×8 litri ulei. Este echipata cu elemente de protectie impotriva supraincalzirii, pentru evitarea accidentelor si are un robinet de scurgere.

Poti gasi mai multe detalii despre aceste produse, precum si alte accesorii, in categoria dedicata.

Echipamente Profesionale pentru Patiserie

Patiseria este un alt tip de afacere extrem de profitabil. Tocmai de aceea, sunt multiple locatiile de astfel de servicii. Iti trebuie un factor diferentiator, iar acela consta in echipamente patiserie.

In functie de calitatea utilajelor folosite in productie si produsele tale vor fi mult mai gustoase. Pentru o astfel de afacere, ar trebuie sa incepi tot prin achizitionarea unui cuptor performant. Cu ajutorul cuptorului rational iCombi Pro nu doar ca vei avea produse premium, dar vei reusi sa faci si economii. Acest cuptor utilizeaza cu 60% mai putin consum de energie, are ecran tactil, display reglabil, iluminare interioara, sute de programe de gatit, generator de abur si 5 viteze de aer.

Un alt produs extrem de util este difuzorul de aluat rotund. La fel ca in cazul celorlalte produse din gama noastra si acesta are multiple optiuni. De exemplu, ai un panou de control usor de utilizat, temporizator reglabil, comutator automat pentru eficienta consumului si elemente din fonta, care ii confera stabilitate in timupul folosirii.

Utilaje perfecte pentru o gelaterie premium

Sunt putine gelaterii cu adevarat bune in Romania. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca unii antreprenori nu inteleg importanta vitala a tipului de echipament utilizat intr-o bucatarie. Competitia din aceasta industrie este foarte mare si castiga cei care pornesc cu echipamente profesionale, un plan bine pus la punct si un personal adecvat. Noi te putem ajuta in privinta utilajelor premium, care sunt o investitie pe termen lung.

In cazul crearii unei gelaterii ai nevoie de utilaje pentru gelaterie:

  • Congelator cu multiple cicluri de racire
  • Cuve profesionale maturate: optimizeaza procesul de productie al pasteurizatorului, precum si livrarea produsului in sine.
  • Kit de decoratiuni pentru inghetata: disponibil in multe variante in gama noastra de accesorii.
  • Masina de inghetata-cele din gama Artisanal vei gasi utilaje cu sisteme de racire smart, economice, cu capacitate de productie de pana la 35 kg de inghtata/ora. Au incorporate si un sistem de control de la distanta, iar racirea produsului se efectueaza in doar 7 minute.

In magazinul nostru vei gasi o serie de echipamente pentru HoReCa, cu ajutorul carora iti vei putea crea o bucatarie moderna si cu o capacitate mare de productie. Daca insa, nu esti hotarat asupra utilajelor, poti vizita categoria noastra de echipamente second hand. Ai calitate premium la preturi competitive.

Investeste in utilaje de inalta calitate cu Gastroprofis!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by