Daca esti antreprenor, ai un start-up sau pur si simplu o afacere de familie, stii cat de important este ca business-ul sa scaleze in cativa ani. Te vom ajuta sa faci alegerile potrivite pentru intreprinderea ta si sa investesti informat.
Recuperarea investitie se realizeaza intr-o perioada lunga de timp, iar orice afacere necesita rabdare. La fel este si in industria de panificatie, ca un croissant sa fie pufos, trebuie sa dospeasca suficient de mult.
Flexibilitatea folosirii cuptorului profesional
Cand vine vorba de echipamente patiserie, acestea presupun multe decizii, intrucat aparatura profesionala poate fi costisitoare. Cu toate astea, un cuptor cu convectie sau un alt tip de cuptor iti vor permite sa iti maresti productia. Mai mult, vei putea dispune de o varietate de selectii, precum este temperatura care, asa cum stii, trebuie setata in moduri diferite, in functie de produsele pe care vrei sa le coci.
Achizitionarea unor echipamente pentru laborator sunt, cel mai adesea, justificate cand numarul cererii creste si trebuie sa suplimentezi, sa cresti productia. De asemenea, cu ajutorul unui cuptor vei castiga si mai mult timp pentru ca, odata ce productia creste, inseamna ca vei avea mai multi clienti de multumit.
Gandeste-te la nevoile afacerii tale
Cand achizitionezi echipamente de panificatie sau de brutarie, trebuie sa te gandesti foarte bine la nevoile pe care intreprinderea ta le are, in primul rand. Trebuie sa iei in calcul obiectivele afacerii tale, cheltuielile si mai ales, cum vrei sa fie perceputa afacerea ta si implicit, produsele tale.
Utilajele de tip profesional nu au doar avantajul unui proces de fabricare a produselor de patiserie sau de orice alt tip, mult mai eficientizat si rapid. Din punct de vedere al serviciilor, produsele pot beneficia de o productie de o calitate premium, aspect care se va reflecta in aspectul acestora.
Gama variata de utilaje de patiserie
Poti alege dintr-o diversitate de utilaje, instrumente sau alte aparate care sunt perfecte pentru o patiserie. Mixerul profesional este una din masinile de baza din laboratorul tau, la fel si malaxorul.
Nu-i asa ca aluatul este unul din cele mai importante in activitatea unei patiserii? Dispunem de echipamente variate, de la statie de igiena, la tave de aluminiu, cuptoare electrice modulare, linie de ambalare si chiar dispozitive de taiat manual cu role pentru croissante. Fiecare astfel produs, din categoria utilaje patiserie va fi un pas catre dezvoltarea patiseriei tale si de imbunatatire considerabila a produselor tale.
Echiparea unei patiserii este o misiune dificila, nu doar din punct de vedere al planificarii, ci si din punct de vedere al alegerii utilajelor potrivite. Selectia ta trebuie sa fie atenta, intrucat trebuie sa fie o suma de variabile, precum obiectivele afacerii, numarul cererii de pe piata si mai ales, multumirea clientilor tai.
Nu in ultimul rand, nu uita ca trebuie sa apelezi la magazine de incredere, care sa se plieze pe nevoie fiecarei afaceri, asa cum este magazinul nostru.
Consulta oferta noastra de echipamente și fa alegerea potrivita pentru tine si afacerea ta.