NOUL CONCEPT PREPARARE/SERVIRE,,TEPP-TWIN,, – CASTA – Model TPTW1000 – pentru gătit separat (până la +240°C) și răcire (până la -38°C)
14 958.00€(FARA TVA)
Principalul avantaj al Tepp-Twin este capacitatea de a găti și răci rapid alimentele, datorită prezenței unui singur blat de lucru.Două plăci din oțel inoxidabil AISI 304 pentru gătit separat (până la +240°C) și răcire (până la -38°C) – Cu sistem de extractie !
Unic si versatil, oferind celui mai creativ bucatar posibilitatea de a inventa si crea retete de la aperitive pana la deserturi fara a folosi alte resurse. Rezultatul este întotdeauna o armonie de arome și culori care sporesc proprietățile nutritive. Utilizarea plăcii rece (până la -38°C) facilitează reducerea microbiană și sporește fixarea culorii și proprietățile nutritive ale alimentelor. Trecerea de la placa rece (-38°C) la cea fierbinte (+240°C) activează șocul termic sporind culoarea și textura alimentelor. Mâncarea este apoi terminată pe una dintre cele două farfurii, în funcție de rețeta dorită.
Date tehnice
Latime (mm) 1000 Inaltime (mm) 930 Adâncime (mm) 900
Volumul (m³) 0,8
Putere electrica (kW) 2,93 Ac230V
Intensitate electrică (Hz) 50Hz
Tepp-Twin este un aparat compus din două plăci independente așezate una lângă alta permițând gătirea până la +240 °C (pe stânga) și răcire rapidă până la -38 °C (pe dreapta). Tepp-Twin este un aparat electric dotat cu un sistem de extracție independent și integrat, care se filtrează printr-un filtru viledon și unul cu cărbune activ, cu evacuare neconductă în mediu. Principalul avantaj al Tepp-Twin este capacitatea de a găti și răci rapid alimentele, datorită prezenței unui singur blat de lucru. Cele două farfurii una lângă alta permit bucătarului să obțină simultan și în scurt timp două schimbări de temperatură cald-rece și rece-cald, atât în timpul show cooking-ului, cât și în viața de zi cu zi din culise din bucătărie. O metodă care permite păstrarea valorii nutritive a alimentelor, ideală pentru restaurantele de nivel înalt, cateringii și bucătarii care doresc să gestioneze bucătăria de avangardă. Aparatul are următoarele caracteristici tehnice: Structură din oțel inoxidabil. Sistem de extractie integrat pe zona de gatit cu filtre. Două plăci din oțel inoxidabil AISI 304 pentru gătit separat (până la +240°C) și răcire (până la -38°C). Tava pentru colectarea reziduurilor de gatit. Nr. 1 dulap (capacitate 2/3). Nr. 1 sertar neutru. Panou de control digital cu aprindere preprogramată. Ușurință maximă de reglare independentă a temperaturilor. Nr. 1 capac pentru farfurie. Nr. 1 raft din plexiglas pentru protectie. Nr. 4 rotile.
Reviews
There are no reviews yet.