* Qualityfry * FRITTEUZA AUTOMATA INTELIGENTA – MODEL * BASIC CARROUSEL iQ620 *


Funcționează fără a produce fum, miros sau amestec de arome ! Masina anului 2021 ! 

Descriere

BASIC CARROUSEL iQ620 

dim. 856 x 670 x 630mm  ,  70 kg , Capacitate ulei 5,5 litrii , 3.5 KW / 230 V / 16 AMP

FĂRĂ FUM  FĂRĂ MIROS | Eliberează doar aer uscat fără particule de miros.  AUTOMATIC | Nu este nevoie să reîncărcați după fiecare porție AUTOMATIZARE LA SCARĂ MARE | Perfect pentru unitățile cu mai multe produse in meniu PERMITE ȘASE PORȚII: PATRU ÎN CARROUSEL ȘI DOUĂ ÎNCAMERA DE PRĂJIT. Porții mici: 250g Porții mari: 600g  MĂRIME COMPACTĂ Perfect pentru bar sau bucătărie GĂTIREA INTELIGENTĂ
| Ecranul tactil de 5 ”permite controlul intuitiv al programelor de gătit și monitorizarea rapidă a întregului aparat.

Qualityfry este brandul care dezvoltă și produce friteuza industrială , în Europa, un tip unic de friteuză în lume, care funcționează fără a produce fum, miros sau amestec de arome, consumând 37% mai puțin ulei și 24% mai puțin electricitate decât alte echipamente.QualityFry este un reper în proiectarea, fabricarea și distribuția tehnologiei de prăjire automată pentru sectorul ospitalității (HoReCa).

Capabil să se prăjească automat și autonom, atinge niveluri optime de profitabilitate, deoarece oferă o calitate ridicată
produs în timp record. Qualityfry nu necesită operatori specializați. Poate fi instalat în diferite locații din cadrul unităților de servicii alimentare, cum ar fi un bar sau o cafenea, în interiorul sau în afara unei bucătării sau chiar în afaceri mobile. Necesită doar o priză electrică și nu necesită o campanulă de extracție.

CE  FACE SA FIE DIFERIT   –  ECOFRY Fără fum, fără mirosuri, Fără arome mixte Economisiți 37% la ulei Deoarece sistemul de prăjire este o cameră etanșă, nu se luminează astfel încât uleiul să dureze mai mult decât pe orice altă friteuză, întrucât el nu mai este utilizat ca ulei , Friteuză sigilată și de fapt: de când este sigilat obținem o mai rapidă recuperarea temperaturii  , Deci oxigenul nu poate intra în friteuză nu există combustie, friteuza nu ia niciodată foc , Economisiți 24% la energie Datorită camerei etanșe, temperatura de 180 ºC sau 190 ºC este atins în doar 10 minute și poate fi menținut întotdeauna fără risipă de energie în comparație cu o friteuză standard , Bucătărie deschisă 24 de ore Meniu cald și proaspăt toată ziua. Eliminați orele de vârf , Fără risipă de alimente Nu arde mâncarea , produsul este prăjit și extras în timpul programat. Managementul mai multor produse Permite prajirea a două porții simultan și  4 în standby , Automatizăm prăjirea și demnitatea Management automat: controlați orele și
temperatura, rezultatul: produsul are întotdeauna aceeași calitate.

PRODUSE PRĂJITE MAI SECATE?
Qualityfry scurge meticulos produsele, rezultând produse uscate, crocante și cu aromă reală care trebuie savurate mai degrabă , decât gustul caracteristic de prăjit convențional lăsate de alte prăjitoare.

Având în vedere că se prăjește în absența luminii, eliminând particulele active și apa din ulei, va fi lipsit de reziduuri alimentare, care apoi își vor extinde durata de viață. De ce să nu luați în considerare suma cheltuită anual pe ulei  și să calculați cât de mult ar corespunde – 24%? În acest fel este posibil să se obțină cantitatea de economii care ar putea fi realizată cu această friteuză automata .
Qualityfry oferă prăjirea tradițională într-un timp record, deoarece, datorită designului său special, minimizează pierderile de căldură, menține uleiul la temperatura optimă și accelerează timpul de prăjire, permițând chiar prăjirea a două produse simultan. Consumul electric va fi apoi vizibil redus.

Gata cu accidentele rezultate la prajirea cartofilor prăjiți! Până la sfârșitul perioadei de timp selectate, produsul este extras automat, fără a exista riscul ca persoana care operează mașina să fie arsă.

Ecranul tactil avansat permite controlarea intuitivă a numărului de doze și a timpului de prăjire pe care îl va lua fiecare doză. Tot ceea ce este necesar este calcularea timpului estimat necesar pentru fiecare produs, permițând rezultatul să fie consecvent de fiecare dată. Qualityfry  minimizează pierderile de căldură prin menținerea temperaturii uleiului fără modificări în timpul procesului de gaură, permițând rezultatele să fie întotdeauna consistente din punct de vedere al calității.

Un individ este suficient pentru a controla procesul de prăjire . Tot ce este necesar este doar apăsarea unui buton și colectarea produsului gata de servire.

Sistemul de filtre încorporat de Qualityfry elimină total fumul, punând capăt radical mirosurilor de prăjire. Având în vedere că funcționează în absența luminii, practic fără oxigen, elimină particulele active și apa din ulei, menținându-i limpede reziduurile alimentare, realizând astfel un mod perfect, sănătos și fără amestec rezultatele aromelor. Acest lucru permite prăjirea mai multor produse în același timp, cum ar fi carnea, peștele sau chiar dulciurile, fără a compromite aromele acestuia.
Toate acestea permit lipsa unei campanule de extracție, întreținerea costisitoare și licențele respective. Cu avantajul adăugat că clienții nu pleacă mirosind a mâncare prăjită!

Sistemul său anti-incendiu trimite în mod continuu informații cu privire la temperatura uleiului către software-ul de control. Un mecanism automat care este încorporat în mașină este pregătit pentru a se deconecta de la rezistența electrică. De asemenea, încorporează un termostat de siguranță. Cu toate acestea, cea mai mare caracteristică de siguranță anti-incendiu se află în camera de prăjire închisă, care permite procesului de prăjire să aibă o concentrație scăzută de oxigen

Camera de prăjire a Qualityfry este construită cu un strat dublu de oțel inoxidabil, care permite izolarea temperaturilor ridicate, protejând astfel persoana care operează mașina și împrejurimile acesteia.
Trebuie remarcat faptul că persoana care operează mașina nu intră niciodată în contact cu uleiul de temperatură ridicată.

QUALITYFRY  MENIU    –  CE PUTEM GĂTI?

Gustări și mâncare asiatică Tempura, chifle de primăvară, sushi, inele de ceapă , găluște, nuggets de pui, bastoane de mozzarella, etc . Filet de carne, pui aripi, coaste, etc. Burgeri  Atât minburgeri, cât și burgeri de 160 gr. Cartofi  Stil franțuzesc, stil bistro, cartof dulce etc.Peste si fructe de mare Calmar, caracatiță, creveți, degete de pește, picioare de crab, gyozas, etc. Vegetale Ardei, sparanghel, vinete, ciuperci, anghinare etc. Dulce Atât proaspăt, cât și congelat, cu QUALITYFRY dvs. puteți pregătiți mâncare dulce și churros, lapte prăjit, samoas, dulciuri etc.

UNDE SE POATE UTILIZA – AMPLASA ?

Restaurante cu servire rapida fast food  , Restaurante tematice , Cafeterii , Pizzerii , Catering , Take Away , Hamburgerii , Restaurante , Centre Comerciale , Discoteci-Cluburi , Cinematografe , Hoteluri , Centre Sportive , Piscine , Aeroporturi , Universitati , Spitale , Rulote , Taverne   etc.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „* Qualityfry * FRITTEUZA AUTOMATA INTELIGENTA – MODEL * BASIC CARROUSEL iQ620 *”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by