UNITATE BUCATARIE PROFESIONALA INTELIGENTA INCORPORATA MONOBLOC ELECTRICA – LINIA 900 TEODORA HEKO – CU UTILIZARE PE AMBELE LATURI


Unități de bucătărie încorporate monobloc electrice cu inducție, cu economii mari de energie și costuri de operare reduse. Dim. 2550 mm x 900 mm x 900 h mm 

Descriere

Compusa din :

Placa blat ceramic calda – total 1,5 kw   – 1 buc
Tigaie  27 lt – total 7,5 kw – 1 buc
Plita cu inductie 6 zone de incalzire – total 14 kw  – 1 buc
Suport dulap neutru 2 usi  – 4 buc , Suport dulap neutru 1 usa – 2 buc 
Turn de control, Ecran tactil Touch –  total 2 kw  – 1 buc

https://tour3d.dimensione3.com/heko-showroom

Plitele cu inducție sunt produse folosind o tehnologie inovatoare care asigură economii consistente de energie, performanțe excelente și condiții de lucru mai bune decât sistemele tradiționale de gătit. Pe langa faptul ca au un design atractiv, plitele cu inductie sunt extrem de eficiente, rapide si sigure. Curățarea este, de asemenea, rapidă și ușoară, deoarece simpla ștergere cu un burete va face ca plita să revină la starea inițială curată. Aparatul este gestionat de operator prin intermediul butonului de control special situat la capatul blatului, care a fost rotit si este realizat din otel inoxidabil AISI 304.Plitele cu inducție sunt de departe cele mai sigure tipuri de plite. Nu există flăcări deschise și, mai presus de toate, blatul vitro-ceramic rămâne mereu rece. Un sistem automat de detectare a vaselor de gătit împiedică pornirea plitei dacă tigaia nu a fost plasată în zona de gătit. Plitele cu inducție Heko sunt extrem de practice de utilizat și de curățat. Orice scurgeri de alimente care apar în timpul gătirii pot fi îndepărtate imediat cu o cârpă umedă, deoarece blatul din vitroceramică rămâne rece. Reziduurile alimentare nu se carbonizează, astfel încât se produc mirosuri mai puțin neplăcute și fum.Cum funcționează : 
Plitele cu inducție sunt formate dintr-o suprafață de susținere vitroceramică care este îngropată la nivelul blatului de lucru. Bobinele sunt situate sub acesta și, atunci când sunt activate, generează un câmp electromagnetic.
Atunci când o oală este plasată deasupra blatului din vitroceramică, bobina se activează instantaneu și începe să transmită căldură direct sub tigaie.  Avantajele :
În plitele tradiționale electrice sau pe gaz, căldura este produsă de o sursă (arzătoare, rezistențe etc.) și numai după aceea este transmisă conductiv către vasele de gătit. Aceasta înseamnă că o parte din energia necesară teoretic pentru gătit este dispersată în mediu.
În schimb, inducția are o rată de dispersie minimă și o performanță extrem de ridicată: o medie de 90%, cu vârfuri de 97%.
Datorită acestei tehnologii, deșeurile sunt aproape inexistente, iar consumurile sunt optimizate. Energia necesară este doar cantitatea utilizată efectiv pentru gătit, iar plita nu mai produce căldură și se oprește automat imediat ce oalele sunt scoase.

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UNITATE BUCATARIE PROFESIONALA INTELIGENTA INCORPORATA MONOBLOC ELECTRICA – LINIA 900 TEODORA HEKO – CU UTILIZARE PE AMBELE LATURI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by