SALAMANDERS ELECTRICE


(1 recenzie client)

Tecnoinox salamanders: au intrebuintare pentru finisare gratin, gătit, menținerea alimentelor calde. Extrem de versatilă, salamanderii sunt deosebit de potriviți pentru gătitul la grătar, dând mancarurilor totodată gusturi autentice, precum și pentru menținerea alimentelor calde. Acestea pot fi instalate în bucătăriile de dimensiuni mari, de la restaurantul mic până la bucătăria mare.

0,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Disponibilitate:

În stoc

Descriere

Tecnoinox salamanders: au intrebuintare pentru finisare gratin, gătit, si menținerea alimentelor calde. Extrem de versatilă, salamanderii sunt deosebit de potriviți pentru gătitul la grătar, dând mancarurilor totodată gusturi autentice, precum și pentru menținerea alimentelor calde. Acestea pot fi instalate în bucătăriile de dimensiuni mari, de la restaurantul mic până la bucătăria mare, care completează gama de preparate de toate dimensiunile.

SALAMANDERE ELECTRICE cu elemente de încălzire blindate Elementele de încălzire amplasate în puntea superioară, care pot glisa în sus și în jos de-a lungul traverselor Elemente de încălzire înclinate pentru o curățare ușoară sub puntea în mișcare

Modele disponibile care conțin regulatoare duale

1 recenzie pentru SALAMANDERS ELECTRICE

  1. Gastro Expert Profis

    👍

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by