STATIE TEP TWIN FORMATA DIN PLACA CALDA + 240 ° C ( DREAPTA) SI PLACA RECE -38 ° C (STANGA) – TT2 – UNICA SI VERSATILA

Unică și versatilă, oferind celui mai creativ bucătar posibilitatea de a inventa și crea rețete de la aperitive până la deserturi, fără a utiliza alte resurse.

Rezultatul este întotdeauna o armonie de arome și culori care îmbunătățesc proprietățile nutriționale.

O metodă care permite păstrarea valorii nutriționale a alimentelor, ideală pentru restaurante, catering și bucătari de nivel înalt, care doresc să gestioneze bucătăria de avangardă.

Date tehnice
Latime (mm) 1600
Înălțime (mm) 850
Adâncime (mm) 900
Volumul (m³) 0,8
Putere electrică (kW) 6,83 Ac230V
Intensitate electrică (Hz) 50Hz

– Placa  caldă + 240 ° C  dim 550×580 mm  –  5,4 kw

-Placa rece  max  -38 ° C  dim 560×600 mm – 1,23 kw 

-Sistemul  de  extractie  m³ / h 1.220 – 0,20 kw 

Garantie 1 + 1 ani !

Pretul nu contine TVA

Pretul poate sa sufere mici modificari in functie de cursul valutar 1 euro , al zilei de facturare !

68 061 lei 111 622 lei

0722327972

Descriere

O metodă care permite păstrarea valorii nutriționale a alimentelor, ideală pentru restaurante, catering și bucătari de nivel înalt, care doresc să gestioneze bucătăria de avangardă.

Aparatul are următoarele caracteristici tehnice:

Structura din oțel inoxidabil. Sistem de extracție integrat pe zona de gătit cu filtre. Două plăci AISI 304 din oțel inoxidabil pentru gătit separat (până la + 240 ° C) și răcire (până la -38 ° C). Tava pentru colectarea reziduurilor de gătit. Nr. 1 dulap (capacitate 2/3). Nr.1 sertar neutru Panou de control digital cu aprindere pre-programată. Ușurință maximă de reglare independentă a temperaturilor. Nr. 1 capac pentru farfurie. 1 raft din plexiglas pentru protecție. Nr. 4 rotile.

TEPP-TWIN este o mașină formată din două plăci independente așezate una lângă alta, care permit gătirea până la + 240 ° C (dreapta) și răcirea rapidă până la -38 ° C (stânga). Unică și versatilă, oferă celor mai creativi bucătari posibilitatea de a inventa și de a crea rețete fără a folosi alte resurse: de la aperitive la deserturi, trecând în primul și al doilea, rezultatul este întotdeauna o armonie de arome și culori.

Utilizarea plăcii la rece (până la îmbunătățirea principiilor nutriționale la -38 ° C) favorizează reducerea microbilor și ajută la fixarea culorilor și proprietăților alimentelor. Trecerea de la rece la cea caldă activează șocul termic, care îmbunătățește culoarea și textura alimentelor. Preparatul  se termină apoi pe una dintre cele două farfurii, conform rețetei dorite.

TEPP-TWIN funcționează electric și este echipat cu un sistem integrat de aspirație autosuficient, cu filtrare cu n.1 filtru viledon și n. 1 filtru de carbon activat, cu descărcare gratuită în mediu.

Principalul avantaj al utilizării TEPP-TWIN este de a găti și de a răci repede alimentele, datorită prezenței unei singure suprafețe de lucru.

Cele două farfurii laterale permit bucătarului să obțină două trepte de temperatură la cald și la rece la rece simultan și într-un timp foarte scurt: aceasta atât în ​​timpul gătitului spectacol, cât și în culisele zilnice din bucătărie. O metodă care permite conservarea valorilor nutriționale ale alimentelor, ideală pentru restaurante de top, catering și bucătari care doresc să gestioneze bucătăria de vârf.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STATIE TEP TWIN FORMATA DIN PLACA CALDA + 240 ° C ( DREAPTA) SI PLACA RECE -38 ° C (STANGA) – TT2 – UNICA SI VERSATILA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by