STATIE PREPARARE INOVATOARE – DIM SUN


Dim Sum sunt acele găluște dulci și savuroase, chifle, produse de patiserie și alte „mâncăruri mici” tipice tradiției alimentare chinezești. Dim Sum este literalmente „inima-punct”; cu alte cuvinte, mici delicatese sau gustări.

Echipamentul este folosit pentru prepararea DIm Sum , el este un cărucior echipat cu un rezervor de apă caldă care menține apa la o temperatură constantă.

Dimensiuni rezervor:

GN 1/1 (mod.L7 / DKE400)   ,   GN 2/1 (mod.L7 / DKE800)  , GN 1/1 + 1/3 mm. 200h (mod.L9 / DKE400)  și  GN 2/1 + 1 / 3X2 (mod.L9 / DKE800).
Rezistențele pot fi pornite numai dacă rezervorul este plin de apă.

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere !

Descriere

Dim Sum sunt acele găluște dulci și savuroase, chifle, produse de patiserie și alte „mâncăruri food mici” tipice tradiției alimentare chinezești. Dim Sum este literalmente „inima-punct”; cu alte cuvinte, mici delicatese sau gustări.

Echipamentul folosit pentru prepararea DIm Sum este un cărucior echipat cu un rezervor de apă caldă care menține apa la o temperatură constantă.

Acest coș găzduiește o placă perforată situată deasupra fundului rezervorului de aburi. Pe partea superioară a plăcii perforate, sunt plasate mai multe niveluri de aburi Dim Dim individuale.

Aceste aburi mențin preparate Dim Sum pregătite la o temperatură corespunzătoare de servire.

Fabricat integral din oțel inoxidabil AISI 304 18/10.
Suprafata rotunjita din otel inox AISI 304, grosime de 1,2 mm.
Rezervorul presat AISI 304 (18/10) GN cu colțurile rotunjite și conducta de preaplin.
Dimensiuni rezervor: GN 1/1 (mod.L7 / DKE400) qand GN 2/1 (mod.L7 / DKE800). GN 1/1 + 1/3 mm. 200h (mod.L9 / DKE400) și GN 2/1 + 1 / 3X2 (mod.L9 / DKE800).
Rezistențele pot fi pornite numai dacă rezervorul este plin de apă.
Reumplerea automată a apei în rezervor și, dacă este necesar, reumplerea manuală a apei dacă versiunea automată nu funcționează.
AISI 304 18/10 placă perforată pentru plasarea coșurilor de bambus și garnitură pentru conține abur. Încălzirea cu ajutorul unor elemente de înaltă eficiență învelite în rezervor.
Dispozitiv de siguranță pentru blocarea elementelor dacă nivelul apei este sub nivelul minim.
Pe stand deschis.
Butoanele cu rezistență la rece realizate dintr-un material rezistent la căldură.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STATIE PREPARARE INOVATOARE – DIM SUN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by