BUCATARIE ASIATICA

Vezi ca:
  • CUPTOR TANDOORI ( GAS )- EMPERO

    8 700 lei

    Tandoori-ul este un cuptor  cilindric, folosit în India, Turcia, Iran, Pakistan, Afganistan, Myanmar, Bangladeş şi în ţările central-asiatice.Căldura din tandoor este dată de cărbuni, gaz sau lemne, arzând chiar în interiorul cuptorului şi generând astfel un mediu extrem de fierbinte, care înconjoară alimentele în mod uniform. Temperatura dintr-un tandoor se apropie de 480 °C şi adesea aceste cuptoare se păstrează închise, pentru a fi capabile să menţină perioade lungi de timp o temperatură ridicată si este folosit la prepararea cărnii , cartofilor copti in coaja şi a pâinii numite “lavash” – lipie , pita etc.

    Adaugă în coș
  • Oferta Speciala

    FIERBATOR COUSCOUS INOVATOR GAZ MULTI-FUNCTIONAL – AISHA

    14 741 lei 22 552 lei

    Un nou concept profesional de gătit Monobloc, dedicat sectorului de catering și de lux.

    Caracteristici tehnice:

    mm. 800 x 900 x h. 850
    1 capac rezervor. lt. 40 GN 1/1, compus din:
    n.1 un rezervor pentru a fierbe înăbușit și a fierbe
    n.1 spațiu neutru cu bazin GN 1/1 + GN perforat 1/1 cu capac
    n.1 robinet pentru apă

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret fara TVA

    Inclus Transportul !

    Pretul poate sa sufere mici modificari , in functie de cursul valutar al zilei de facturare ! Pretul afisat a fost calculat la o cotatie curs 1 euro + 4,9153 lei !

    Termen de livrare 30 zile lucratoare !

     

    Adaugă în coș
  • JOSPER ,, MANGAL ,, MGJ-132

    Mangal este unul dintre cele mai versatile și multifuncționale produse ale lui Josper.

    Josper Mangal MGJ-132, grătarul de lemn deschis pentru a găti în stilul Mangal. Cu o suprafață de grătar de 1235 x 490 mm (niveluri x4), timp de foc de aproximativ 20 de minute și o temperatură la grătar de 250 ºC. Consum zilnic de cărbune mediu de 22 – 24 kg. Accesorii incluse: 2 grile de reglare a temperaturii, 1 grătar de sârmă, 16 tăvi GN 1/9 și cârlige.

    Dimensiune: 145x102x150 cm
    Dimensiune grătar: 132 cm
    ± 200 de portii

    Pret la cerere

    Citește mai mult
  • JOSPER ROBATAGRILL – RGJ-050 MIC

    Josper Robatagrill RGJ-050, cu cărbune din lemn , cu grătar deschis,  perfect pentru stilul de gătit robatayaki. Temperatura la grătar este de 250 ºC, iar timpul de ardere este de aproximativ 20 de minute. Suprafața de grătar este de 478 x 166 mm (niveluri x3) și consumul zilnic de cărbune de 8-10 kg. Accesorii incluse: suporturi pentru frigarui, tavă pentru unsoare, cârlige și grilă de reglare a temperaturii.

    Dimensiune: 70x40x65cm
    Dimensiune grătar: 30 × 50 cm
    ± 30 portii

    Înălțimea recomandată a instalării: 63 cm

    Pret la cerere

     

    Citește mai mult
  • JOSPER ROBATAGRILL – RGJ-100 MEDIUM

    Josper Robatagrill RGJ-100, cărbune din lemn de grătar ,  deschis perfect pentru stilul de gătit robatayaki. Temperatura la grătar este de 250 ºC, iar timpul de ardere este de aproximativ 20 de minute. Suprafața de grătar este de 978 x 166 mm (niveluri x3) și consumul zilnic de cărbune de 10 până la 12 kg. Accesorii incluse: suporturi pentru frigarui, tăvi pentru unsoare, cârlige și grătar de reglare a temperaturii.

    Dimensiune: 120x40x65 cm
    Dimensiune grătar: 70 × 100 cm
    ± 70 portii.

    Înălțimea recomandată a instalării: 63 cm

    Pret la cerere

     

    Citește mai mult
  • JOSPER ROBATAGRILL – RGJ-140 MARE

    Josper Robatagrill RGJ-140, grătar de cărbune deschis perfect pentru stilul de gătit robatayaki. Temperatura la grătar este de 250 ºC, iar timpul de ardere este de aproximativ 20 de minute. Suprafața de grătar este de 1378 x 166 mm (niveluri x3) și consumul zilnic de cărbune de 12 până la 14 kg. Accesorii incluse: suporturi pentru frigarui, tăvi pentru unsoare, cârlige și grătar de reglare a temperaturii.

    Dimensiune: 160x40x65 cm
    Dimensiune grătar: 100 × 140 cm
    ± 100 portii.
    Înălțimea recomandată a instalării: 63 cm

    Pret la cerere 

    Citește mai mult
  • STATIE DE GATIT INOVATOARE – WOK THAI

    Un nou concept profesional de gătit Monobloc, dedicat sectorului de catering și de lux.

    2 aragaze mm. 2300X750X800 / 1100 care răspund nevoilor noului  TREND in a gătitului THAI:

    o integrare între standard și etnic, cu includerea Wok + GN pentru asezonare + Fierbator  pentru paste cu coșuri rotunde pentru Noodles + Yakitori.

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret la cerere !

    Citește mai mult
  • Oferta Speciala

    STATIE DE GATIT INOVATOARE ETHNIC – COOKTEP

    35 164 lei 56 565 lei

    Un nou concept profesional de gătit Monobloc, dedicat sectorului de catering și de lux.

    Caracteristici tehnice:

    mm. 1200x750x900 / 1700h
    n. 1 electric Teppanyaki mm.900 × 600 cu n. 2 zone de gătit
    sistem integrat de extracție
    sticlă de protecție spate

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret fara TVA

    Inclus Transportul !

    Pretul poate sa sufere mici modificari , in functie de cursul valutar al zilei de facturare ! Pretul afisat a fost calculat la o cotatie curs 1 euro + 4,9153 lei !

    Termen de livrare 30 zile lucratoare !

     

    Adaugă în coș
  • Oferta Speciala

    STATIE DE GATIT INOVATOARE WOK CU INDUCTIE

    61 309 lei 73 730 lei

    Un nou concept profesional de gătit Monobloc, dedicat sectorului de catering și de lux.

    Caracteristici tehniche:

    mm. 1300 x 900 x 700/1050 h
    n.1 inducție wok diam. mm. 320 kW 5,0 Ac400V
    n.2 plăci netede de inducție mm. 365 x 365 x kW 5,0 Ac400V
    Grosime superioară din oțel inox AISI 304 2,5 mm
    drenare cu apă și 1 robinet pe stropire

    Garantie 1 + 1 ani

    Inclus Transportul !

    Pretul poate sa sufere mici modificari , in functie de cursul valutar al zilei de facturare ! Pretul afisat a fost calculat la o cotatie curs 1 euro + 4,9153 lei !

    Termen de livrare 30 zile lucratoare !

    Adaugă în coș
  • STATIE PREPARARE INOVATOARE – DIM SUN

    Dim Sum sunt acele găluște dulci și savuroase, chifle, produse de patiserie și alte „mâncăruri mici” tipice tradiției alimentare chinezești. Dim Sum este literalmente „inima-punct”; cu alte cuvinte, mici delicatese sau gustări.

    Echipamentul este folosit pentru prepararea DIm Sum , el este un cărucior echipat cu un rezervor de apă caldă care menține apa la o temperatură constantă.

    Dimensiuni rezervor:

    GN 1/1 (mod.L7 / DKE400)   ,   GN 2/1 (mod.L7 / DKE800)  , GN 1/1 + 1/3 mm. 200h (mod.L9 / DKE400)  și  GN 2/1 + 1 / 3X2 (mod.L9 / DKE800).
    Rezistențele pot fi pornite numai dacă rezervorul este plin de apă.

    Garantie 1 + 1 ani

    Pret la cerere !

    Citește mai mult

Se arată toate cele 11 rezultate

Detii un restaurant cu specific asiatic si esti in cautare de accesorii pentru bucatarie? Ei bine, noi iti punem la dispozitie echipamente bucatarie asiatica profesionale, de cea mai buna calitate. Pentru ca bucatarii restaurantului pe care il detii sa dea randament si sa satisfaca cerintele clientilor prin intermediul preparatelor, ei au nevoie de echipamente care sa le faciliteze efortul din bucatarie. Cu cat mancarea va fi gata mai repede si mai delicioasa, cu atat vei atrage mai multi clienti si ii vei fideliza pe cei actuali. Comanda acum online echipamente bucatarie asiatica si priveste cum restaurantul tau devine din ce in ce mai apreciat!

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by