Descriere
MINI STEAM – Cuptor cu abur atmosferic automat
ABURIRE EFECTIVA – GATIT EXCELENT
Nilma a creat MINI STEAM, un cuptor aburitor care folosește un sistem de gătit atmosferic și, datorită designului său tehnologic inovator, poate garanta funcționalitate maximă și rezultate perfecte. MINI STEAM gătește prin difuzie la căldură: aburul saturat uscat care se dezvoltă în interiorul cuptorului previne oxidarea alimentelor și formarea condensului. Carnea, legumele, peștele și ouăle își vor păstra toate proprietățile nutritive, deoarece vitaminele, proteinele și sărurile minerale nu sunt dispersate în apă. Timpurile de gătit sunt reduse cu 30% -40% în comparație cu gătitul tradițional în apă; mâncarea congelată sau gătită în prealabil, preparată cu MINI STEAM, va fi fragedă și perfect umedă. MINI STEAM permite, de asemenea, economii semnificative la forța de muncă, deoarece este complet automat, și la putere, datorită sistemului său exclusiv de recuperare a căldurii; MINI STEAM este echipamentul cu consumul mai mic de energie din categoria sa. MINI STEAM cu noul său sistem de gătit este ideal pentru hoteluri, restaurante și comunități mici, deoarece face ca fiecare meniu să fie mai gustos și mai economic.
- Generator de aburi electric cu elemente de încălzire din oțel inoxidabil “Incoloy”, echipat cu valvă de siguranță și aparat de producție al aburului uscat.
- Carcasa, interiorul și ușa în oțel inoxidabil 18/10.
- Cuptorul și generatorul de aburi sunt izolate complet.
- Picioare cu înălțime ajustabilă.
- Etajieră din oțel inoxidabil, poate fi scoasă pentru curățare.
- Ușa este echipată cu sigil de etanșare, mâner și tavă de colectare a condensului.
Funcționale
- Panou de control cu voltaj mic (24 V) cu: întrerupător de start/preîncălzire/stop, bec de putere, bec de semnalare a temperaturii dorite, programator pentru timpul de gătit cu semnal sonor de sfârșit de ciclu, mâner de scurgere a boilerului.
- Control automat al nivelului de apă din boiler.
- Sistem de recuperare a căldurii econom de energie.
- Sistem de siguranță pentru a preveni elementele de încălzire din funcționare atunci când apa din boiler s-a terminat.
Specificații
Capacitate tăvi | 4 GN 1/1 h40 perforate=P sau solid=S |
Conexiune electrică | V 230.1.50+ sau 230/400.3.50+N+T |
Energie absorbită | kW 6,4 |
Conexiuni cu apă, intrare și ieșire | Ø 3/4″ și 1″ |
Greutate | 60 kg |
Producție și timp de gătire
MÂNCARE |
TĂVI | NR. DE TĂVI | CAPACITATE în kg GN 1/1 |
TIMP DE GĂTIRE (min) |
LEGUME | ||||
Mazăre | h 40 P | 4 | 17 | 15 |
Cartofi feliați | h 40 P | 4 | 14 | 25 |
Morcovi feliați | h 40 P | 4 | 12 | 25 |
Sfeclă și spanac | h 40 P | 4 | 3,2 | 10 |
Dovlecel feliat | h 40 P | 4 | 12 | 15 |
Sferturi de chimen | h 40 P | 4 | 12 | 22 |
Varză de Brussels | h 65 P | 3 | 9 | 20 |
Sparanghel | h 40 P | 4 | 12 | 15 |
CARNE | ||||
2 kg de bucăți de vită | h 65 P | 3 | 12 | 100 |
Sferturi de pui | h 40 P | 4 | 12 | 30 |
700 g de cârnaț de porc | h 65 P | 3 | 12 | 90 |
PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE | ||||
250 g de păstrăv | h 20 P | 6 | 12 | 16 |
Pește întreg | h 20 P | 6 | 7 | 6 |
Midii | h 40 P | 4 | 12 | 6 |
Homari și creveți | h 20 P | 6 | 12 | 12 |
ALTE MÂNCĂRURI | ||||
Ouă fierte | h 40 P | 4 | n°96 | 12 |
Supă | h 65 S | 3 | 12 lt | 60 |
Ciperci feliate | h 40 P | 4 | 8 | 5 |
Pere | h 40 P | 4 | 11 | 35 |
Recenzii
Nu există încă recenzii.