Masina Inghetata Nemox – Model Gelato Chef 3L Automatic i-Green – 1,7 kg / 3 l. / ora 

1 750.00(FARA TVA)

În stoc

Produce inghetata 0,85 kg (1,5 l.) in 25-30 min – 1,7 kg – 3 l. / ora 

a fost dezvoltat atât pentru iubitorii privați de înghețată, cât și pentru restaurantele și întreprinderile mici care doresc să includă producția de gelato de casă, dar au un buget limitat, urmărind totuși standarde de calitate.

Date tehnice : 
Dim. 40×34,5×31 cm
15,6 Kg
Alimentare :220-240V 50-60Hz/1
Putere instalata 160W , Gas R290

Descriere :

Mediul vă mulțumește pentru interesul față de această nouă generație de mașini de gelato ecologice produse în Italia de Nemox international. Suntem foarte mândri de această nouă creație care adoptă cele mai bune soluții pentru mediu. Reduce considerabil consumul de energie electrica si in acelasi timp imbunatateste eficienta functionarii.

Această mașină pentru gelato de masă este foarte compactă și este realizată din corp de oțel, în plus este echipată cu un mod de depozitare care permite păstrarea gelato-ului în mașină la temperatura potrivită și consistența de servire. Mașina este echipată cu un compresor puternic și un cablu detașabil util. Răcire cu aer.
Producerea și depozitarea înghețatei nu a fost niciodată atât de ușoară!

Poti procesa pana la 800gr. de amestec in 25-30 minute, folosind vasul fix sau vasul detasabil, ambele din inox 18/10.
Funcționarea mașinii este foarte flexibilă, poate fi utilizată în modul complet automat sau manual.

MOD MANUAL:

În modul manual, utilizatorul are control deplin asupra funcțiilor mașinii. Un sistem electronic controlează densitatea înghețatei și oprește paleta atunci când consistența se întărește în timp ce compresorul continuă să funcționeze. În acest moment, utilizatorul poate decide dacă opri mașina sau trece la modul de stocare automată.

MOD AUTOMAT:

În modul automat, funcțiile mașinii sunt controlate în întregime de sistemul de control electronic sofisticat.
Pur și simplu activați comutatorul de stocare. Ciclul de producție va stea și, când înghețata va avea consistența potrivită, ciclul de păstrare va fi activat. Un software dedicat reușește să pornească și să oprească paleta de amestecare și compresorul în funcție de densitatea ingredientelor pentru a păstra consistența ideală pentru servire.
Pentru a vă bucura mereu de o înghețată excelentă, vă recomandăm să păstrați înghețata în aparat timp de maximum 8 ore.

Câteva sfaturi uzuale:

Pentru prepararea înghețatelor și a sorbetelor, nu introduceți mai mult de 850 g de amestec, pentru a permite o creștere adecvată a volumului în timpul amestecării.
Se recomanda turnarea amestecului la o temperatura cuprinsa intre +10°C si +20°C. Temperaturile mai ridicate pot crește considerabil timpul de procesare. Înainte de a introduce amestecul în vas, vă recomandăm să efectuați un ciclu de prerăcire prin apăsarea tastei compresorului cu 5 minute înainte de a începe ciclul de producție.

Vă recomandăm să așteptați aproximativ 10 minute între o preparare și alta.
Designul Gelato Chef 3L Automatic i-Green îi evidențiază inima „verde”: fiind ecologic, mai eficient, economisitor de energie și prietenos cu mediul.

Accesorii incluse:

n. 1 2 l. bol detașabil din oțel inoxidabil
n. 1 spatula
n. 1 cană măsură
n. 1 paleta pentru bol fix
n. 1 paleta pentru bol detasabil

 

Be the first to review “Masina Inghetata Nemox – Model Gelato Chef 3L Automatic i-Green – 1,7 kg / 3 l. / ora ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii