MASINA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER-Q30


Specificații
Capacitatea bolului: 30 kg
Tensiune: 230 V
Putere: 2,7 kW
Dimensiuni: 62x90x127h cm
Greutate: 160 kg
Melc : detașabilă inclusă în preț
Cod: 14.CTQ30 – ICB – T  IT. 

 

Descriere

Mașina de călit CHOCOTEMPER-Q30 este ideală pentru prelucrarea ciocolatei cu ușurință extremă. Chocotemper este linia de mașini de călit ciocolată de la ICB Tecnologie cu capacitatea rezervorului de 5,5 kg, 11, 12, 24, 30, 40 și 50 kg. Mașina de călit ciocolata Chocotemper-Q30 este recomandată pentru patiserii și ciocolaterii.
Mașina de călit Chocotemper-Q30 este constituită dintr-o structură din oțel inoxidabil și un transportor cu șnec și este ușor de utilizat și programat, datorită tehnologiei Touch Screen, asigurând setarea rapidă a operațiunilor utilizând pictogramele intuitive ale afișajului.
Mașina de temperat ciocolata Chocotemper-Q30 este echipată cu o pedală electronică pentru a distribui cantitatea corectă de ciocolată în matrițe, modul de așteptare pentru păstrarea ciocolatei topite pe timp de noapte, eliberarea transportorului melcului, direcția inversă a transportorului melcului pentru golirea optimă a mașină, oprire asistată pentru a opri corect mașina de călit și posibilitatea de a salva programe pentru fiecare tip de ciocolată. Chocotemper-Q30 asigură fluiditatea în ciocolată în orice moment și o uniune perfectă a cristalelor.
Mașina de temperat ciocolata Chocotemper-Q30 poate fi livrată cu o

 • masă vibrantă încălzită
 • Top Truffle masina acoperire cu ciocolata a trufelor – top pe masa  –Top Truffle este o bandă transportoare pentru acoperirea trufelor care trebuie conectată direct la Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 și Q50). În prima secțiune, zona de încărcare, este foarte ușor pentru operator să adauge produsul. În secțiunea următoare, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată călită provenită de la mașina de călit. O rolă dedicată întinde ciocolată pe fundul produsului care nu este acoperită direct de ciocolata topită. Această secțiune prezintă un sistem de picurare cu un mecanism de vibrație. După părăsirea zonei de acoperire, produsele deja acoperite cad într-un vas rotativ unde se va finaliza procesul de fabricare a trufelor.Specificații :
  Tensiune: 220/240 V
  Putere: 0,24 kW
  Greutate: 25 kg
  Lungime: 105 cm
  Lățimea centurii: 22 cm
  Diametrul plăcii: 80 cm
  Cod: 14.1.EBT

 • o curea de inglobata  pentru produse de patiserie și praline.- Mașinile de temperat ciocolata Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 și Q50) pot fi livrate cu o curea de înveliș reglabilă, potrivită pentru acoperirea produselor de patiserie și praline, împărțită în 3 secțiuni.
  În prima zonă, zona de încărcare, utilizatorul poate plasa produsul cu precizie, deoarece este foarte ușor să opriți rețeaua.
  În zona centrală, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată și procesul se realizează tocmai datorită vibrației plaselor de sârmă pentru a asigura o glazură uniformă și suflanta de aer, reglabilă atât în ​​înălțime, cât și în flux. Centura enrober a mașinilor de temperat ciocolată Chocotemper permite reglarea temperaturii fluxului de aer pentru a dizolva orice ciocolată prezentă pe centura enrober înainte de a începe operațiunile de enrobare.
  A treia zonă, zona de ieșire cu cod tăiat, este caracterizată de un covor pe care hârtia este poziționată cu precizie.
  Specificații
  Tensiune: 220/240 V
  Putere: 0,95 kW
  Greutate: 66 kg
  Dimensiuni: 179x55x115h cm
  Viteza minima: 140 cm / min
  Viteza maximă: 730 cm / min
  Cod: 14.1.EB
 • ACOPERIRE PARȚIALĂ
 • ACCESORIU PENTRU ACOPERIRE FUND

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER-Q30”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by