MASINA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER 12


Specificații
Capacitatea bolului: 12 kg
Tensiune: 230 V
Putere: 2,6 kW
Greutate: 159 kg
Dimensiuni: 52x80x154h cm
Melc  detașabil inclus în preț
Cod: 14CHOCOTEMPER12 – ICB-T IT.

Descriere

Mașina de călit CHOCOTEMPER 12 este ideală pentru prelucrarea ciocolatei cu o ușurință extremă. Chocotemper este o linie de mașini de călit ciocolată de la ICB Tecnologie cu capacitatea rezervorului de 5,5, 11, 12, 24, 30, 40 și 50 kg. Mașinile noastre de temperat ciocolata sunt recomandate pentru patiserii și ciocolateri.

Mașina de călit Chocotemper 12 este constituită dintr-o structură din oțel inoxidabil și un transportor cu melc și este ușor de utilizat și de programat, datorită tehnologiei Touch Screen, asigurând setarea rapidă a operațiunilor utilizând pictogramele intuitive ale afișajului.

Mașina de temperat ciocolata Chocotemper 12 este echipată cu o pedală electronică pentru a distribui cantitatea corectă de ciocolată în matrițe, modul de așteptare pentru păstrarea ciocolatei topite pe timp de noapte, eliberarea transportorului melcului, direcția inversă a transportorului melcului pentru golirea optimă a mașinii , oprire asistată pentru a opri corect mașina de călit și posibilitatea de a salva programe pentru fiecare tip de ciocolată. Chocotemper 12 asigură fluiditate în ciocolată în orice moment și o uniune perfectă a cristalelor.

Mașina de temperat ciocolata Chocotemper 12 poate fi furnizată cu o –

masă vibrantă încălzită pentru matrițe de ciocolată.

 • Top Truffle masina acoperire cu ciocolata a trufelor – top pe masa  –Top Truffle este o bandă transportoare pentru acoperirea trufelor care trebuie conectată direct la Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 și Q50). În prima secțiune, zona de încărcare, este foarte ușor pentru operator să adauge produsul. În secțiunea următoare, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată călită provenită de la mașina de călit. O rolă dedicată întinde ciocolată pe fundul produsului care nu este acoperită direct de ciocolata topită. Această secțiune prezintă un sistem de picurare cu un mecanism de vibrație. După părăsirea zonei de acoperire, produsele deja acoperite cad într-un vas rotativ unde se va finaliza procesul de fabricare a trufelor.

 • IC BELT – Masina pentru acoperit cu ciocolata -Mașinile de temperat ciocolata Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 și Q50) pot fi livrate cu o curea de înveliș reglabilă, potrivită pentru acoperirea produselor de patiserie și praline, împărțită în 3 secțiuni. În prima zonă, zona de încărcare, utilizatorul poate plasa produsul cu precizie, deoarece este foarte ușor să opriți rețeaua.În zona centrală, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată și procesul se realizează tocmai datorită vibrației plaselor de sârmă pentru a asigura o glazură uniformă și suflanta de aer, reglabilă atât în ​​înălțime, cât și în flux. Centura enrober a mașinilor de temperat ciocolată Chocotemper permite reglarea temperaturii fluxului de aer pentru a dizolva orice ciocolată prezentă pe centura enrober înainte de a începe operațiunile de enrobare. A treia zonă, zona de ieșire cu cod tăiat, este caracterizată de un covor pe care hârtia este poziționată cu precizie.
  Specificații
  Tensiune: 220/240 V
  Putere: 0,95 kW
  Greutate: 66 kg
  Dimensiuni: 179x55x115h cm
  Viteza minima: 140 cm / min
  Viteza maximă: 730 cm / min
  Cod: 14.1.EB

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER 12”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by