JOSPER ROBATAGRILL – RGJ-140 MARE


Josper Robatagrill RGJ-140, grătar de cărbune deschis perfect pentru stilul de gătit robatayaki. Temperatura la grătar este de 250 ºC, iar timpul de ardere este de aproximativ 20 de minute. Suprafața de grătar este de 1378 x 166 mm (niveluri x3) și consumul zilnic de cărbune de 12 până la 14 kg. Accesorii incluse: suporturi pentru frigarui, tăvi pentru unsoare, cârlige și grătar de reglare a temperaturii.

Dimensiune: 160x40x65 cm
Dimensiune grătar: 100 × 140 cm
± 100 portii.
Înălțimea recomandată a instalării: 63 cm

Pret la cerere 

Descriere

Josper Robatagrills
Robatagrill de Josper este un grătar de cărbune din lemn , deschis , pentru gătit în stilul robatayaki, o tehnică culinară străveche a culturii japoneze, care implică gătitul pe grătarul din fața oaspeților. Porțiile mici de mâncare sunt la grătar pe frize peste cărbune fierbinte. Ideal pentru gătirea tuturor tipurilor de carne, pește și legume într-un mod unic, în care ingredientele nu pierd niciodată aroma originală.

Această metodă a bucătăriei asiatice este adaptabilă la diferite culturi culinare. Mai exact, Robatagrill de la Josper oferă mai multe niveluri de prajire și include diferite tipuri de accesorii pentru a lucra la cărbune, frigarui, grătare Teppanyaki și alte ustensile. Cu Robatagrill vă veți bucura de grătarul live și veți vedea cum bucătarii își pregătesc mâncărurile în jurul grătarului … un adevărat spectacol culinar.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „JOSPER ROBATAGRILL – RGJ-140 MARE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by