FIERBATOR BASCULANT ELECTRIC – KIPPKO
De la lansarea pe piață în urmă cu mai bine de 30 de ani, Fierbatorul basculant KIPPKO a fost dezvoltat într-un sistem de gătit universal, care a devenit indispensabil în domeniul producției industriale de preparate culinare și produse convenabile. Prin încălzirea cu abur de până la 10 bar, se pot efectua procese de prăjire în cazan, ceea ce conferă unei mâncăruri gustul său tipic. Agitatorul orizontal prevăzut cu ștergătoarele de perete Teflon permite un proces de agitare intens, dar blând, care realizează o amestecare foarte eficientă chiar și atunci când fierbătorul nu este plin (de exemplu, atunci când se taie și rumenesc ceapa) și previne arsurile. Echipamentele și opțiunile unui fierbatorul inclinat sunt adaptate individual dintr-un sistem modular la cerințele bucătăriei industriale respective și ale portofoliului de produse.
Dimensiuni standard: 400, 800, 1200 și 1600 litri capacitate totală
Productie : Germania
Pret la cerere
cazan înclinabil hidraulic
agitator cu mai multe brațe, orizontal
Răzuitor de perete din teflon cu presiune de arc
Încălzire indirectă cu abur de până la 10 bar
Controlul PLC cu gestionarea rețetelor
Sistem modular pentru adaptare opțională la aplicația respectivă
Dimensiuni standard: 400, 800, 1200 și 1600 litri capacitate totală
PREPARATE :
Gătirea sosurilor sos de rosii
■ Sos de ciuperci
■ Sosul de brânză
■ Sosul bolnav cu rumenirea cărnii tocate
■ Sosul Bechamel
Sosuri legate
Sosuri cu particule precum ciuperci, ceapă, legume, carne
Gătit supe
■ Supele clare / delimitate cu sau fără particule
■ Supă de gulaș cu ardei, morcovi și cartofi
■ Supa de cartofi cu broccoli
■ Sfoare
■ Solyanka
■ Chili cu carne
■ supe speciale
Gătirea componentelor pentru mesele gata
■ Ratatouille
■ Goulash
■ Varză roșie
■ Varză
■ ouă mărunțite
■ Paste (tăiței, spaghete, maccaroni)
■ Orez (metoda Pilaf sau gătirea cu apă)
■ Cuscus
■ Carnea tocată cu sos
■ Prăjirea și rumenirea cepei
■ Toppinguri de spanac pentru pizza
■ piure de cartofi
■ Tot felul de legume
■ Budincă de orez cu vanilie
■ Se coace cu crema de brânză și orez
■ Alimente în stil asiatic / indian
■ Alimente etnice
Gătirea și pregătirea altor produse
■ Bulion osos
■ Scurgerea cu mâhnire
■ Roux (alb sau maro)
■ Marzipan
■ Jeleu de fructe roșii
■ Compot de fructe
■ Mâncare pentru copii
■ Umpluturi pentru paste și produse de panificație
■ Ciocolată crudă
Umpluturi de mere pentru clătite
■ Limbi de porc
■ Bacon, tocat și afumat
■ Bacon pentru pizza și salată
Reviews
There are no reviews yet.