FIERBATOR BASCULANT ELECTRIC – KIPPKO 400 JUNIOR
Pentru a se adresa chiar clienților foarte flexibili, cu dimensiuni mai mici ale lotului în industrie, într-o manieră mai direcționată și pentru a putea echipa zona de catering cu această tehnologie modernă, a fost dezvoltat fierbătorul cu înclinare KIPPKO 400 JUNIOR.
Producator : Germania
Pret la cerere
Proprietățile dovedite și importante ale fierbătorului cu înclinare au fost, de asemenea, păstrate în această versiune:
tipul de cazan cilindric orizontal
sistem de încălzire eficient în formă de canal
Încălzire cu abur de până la 10 bar
agitator orizontal cu racletă de teflon
Golire în recipiente euro standard de 200 litrii
afișaj tactil ușor de utilizat
Structura simplificată și o selecție limitată de opțiuni, cum ar fi
Răcire indirectă cu apă proaspătă sau cu gheață
Sita cu priza pentru turnarea lichidelor
Dispozitiv de ridicare / înclinare pentru umplere
Managementul retetelor
Dispozitiv de cântărire
Intrare de apă prin conductă pivotantă pentru răcire directă rapidă
faceți din KIPPKO 400 JUNIOR o alternativă interesantă la tehnologia comercială de bucătărie și catering.
Avantaje
Toate etapele de proces necesare ca :
Răcire indirectă cu apă proaspătă sau cu gheață
gătire
spalare
concentrate
Se amestecă si se raceste , toate se poate face într-un singur sistem.În trecut, au fost necesare mai multi fierbători și mașini. Acest tip de fierbator este folosit din ce în ce mai mult în bucătăriile pentru gătit și refrigerat, care sunt adesea la prag între bucătăria mare și bucătăria de producție dotată cu dispozitive industriale.
PREPARATE :
Gătirea sosurilor sos de rosii
■ Sos de ciuperci
■ Sosul de brânză
■ Sosul bolnav cu rumenirea cărnii tocate
■ Sosul Bechamel
Sosuri legate
Sosuri cu particule precum ciuperci, ceapă, legume, carne
Gătit supe
■ Supele clare / delimitate cu sau fără particule
■ Supă de gulaș cu ardei, morcovi și cartofi
■ Supa de cartofi cu broccoli
■ Sfoare
■ Solyanka
■ Chili cu carne
■ supe speciale
Gătirea componentelor pentru mesele gata
■ Ratatouille
■ Goulash
■ Varză roșie
■ Varză
■ ouă mărunțite
■ Paste (tăiței, spaghete, maccaroni)
■ Orez (metoda Pilaf sau gătirea cu apă)
■ Cuscus
■ Carnea tocată cu sos
■ Prăjirea și rumenirea cepei
■ Toppinguri de spanac pentru pizza
■ piure de cartofi
■ Tot felul de legume
■ Budincă de orez cu vanilie
■ Se coace cu crema de brânză și orez
■ Alimente în stil asiatic / indian
■ Alimente etnice
Gătirea și pregătirea altor produse
■ Bulion osos
■ Scurgerea cu mâhnire
■ Roux (alb sau maro)
■ Marzipan
■ Jeleu de fructe roșii
■ Compot de fructe
■ Mâncare pentru copii
■ Umpluturi pentru paste și produse de panificație
■ Ciocolată crudă
Umpluturi de mere pentru clătite
■ Limbi de porc
■ Bacon, tocat și afumat
■ Bacon pentru pizza și salată
Reviews
There are no reviews yet.