DISTRIBUITOR VENDING AUTOMAT APA – Habita


Dozatorul de apă microfiltrată poate, de fapt, să distribuie diverse cantități de apă în funcție de recipientul de umplut (începând de la o sticlă de 0,5 până la o sticlă de 2 litri) și oferă posibilitatea de a alege tipul de apă preferat și temperatura.

Descriere

Caracteristici tehnice
Inaltime 183 cm
Latime 65,5 cm
Adancime 72 cm
Greutate 140 kg

La toate acestea se adauga o atentie deosebita adusa igienei astfel incat compartimentul in care va fi amplasata sticla (in mod fara contact) sa fie igienizat printr-un jet puternic de abur la 165°

Pentru a elimina orice bacterie, se foloseste lampa UV-C in timp ce filtrele de dedurizare trateaza apa astfel incat aceasta sa fie intotdeauna buna, placuta si sigura.

Designul elegant al HABITA îl face potrivit pentru orice context.

Valoarea adăugată este dată de mulți ani de experiență în acest sector al GPE Vendors, care de ceva timp și-a introdus cu succes modelele de dozatoare de apă microfiltrată în sectorul Vending.

Dozatorul automat de apă conceput pentru condominii. Pandemia îi obligă pe managerii de vending/retailerii să-și lărgească orizonturile și să exploreze noi oportunități de angajare.

Pretul afisat poate sa sufere mici  modificari , in functie de cursul de schimb valutar , euro , al zilei de facturare !

– Inclus transportul si punerea in functiune !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DISTRIBUITOR VENDING AUTOMAT APA – Habita”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by