DISTRIBUITOR MANCARE CALDA VENDING AUTOMATA – BICOM MIDA


este un automat de mâncare caldă care poate stoca preparate gata răcite sau congelate. Cuptorul său turbo cu microunde complet integrat oferă direct mâncare fierbinte.  Meniu in limba Romana !

AFACEREA ANULUI IN ROMANIA !

Descriere

 

Bicom este lider atât în proiectarea, cât și în producția de automate de mâncare caldă și exportă inovații tehnologice italiene în întreaga lume.

Datorită software-ului de management, este posibil să:

Monitorizați vânzările și inventarul de alimente în timp real

Modificați prețurile diferitelor opțiuni de mancare

Încărcați videoclipuri promoționale pentru a fi afișate în timpul așteptării mancarii

Setați instrucțiuni individuale de încălzire pentru fiecare referință de mancare .

TIPURI SI MODELE DE AUTOMATE :  MIDA si M1

  • MIDA

Mida conservă alimente proaspete sau congelate.

Datorită cuptorului cu microunde complet integrat, Mida îmbunătățește caracteristicile și aroma fiecărui fel de mâncare.

Monitorul tactil sofisticat permite selectarea preparatelor disponibile prin afișarea imaginilor acestora, a informațiilor organoleptice și afișarea videoclipurilor promoționale în timpul de așteptare a mancarii .

MIDA  Model  300T

este un automat de mâncare caldă care poate stoca preparate gata răcite sau congelate. Cuptorul său turbo cu microunde complet integrat oferă direct mâncare fierbinte.

Prin intermediul monitorului tactil, utilizatorul final are toate informațiile și poate selecta mâncarea caldă sau rece pentru a le lua.

Descriere Mida

Temperatura comutabila

: Permite schimbarea temperaturii (de asemenea de la distanță) de la congelat la rece și invers.

Dozator de tacâmuri

: Este o piesă suplimentară atașată pe partea laterală a Mida care distribuie tacâmurile odată ce mâncarea este livrată clientului.

Puncher

: Dispozitivul nostru special original folosit pentru perforarea mâncărurilor gata fără supape sau modalitate de scurgere a aburului. Perforatorul evită explozia ambalajului în timpul procesului de încălzire

M1 este un serviciu de cantină compus dintr-un totem interactiv pentru selecția mancarii și o serie de dozatoare

frigorifice sau congelate care stochează alimentele gata de a fi ridicate de către utilizator. Datorită cuptorului cu microunde amplasat langa aparat utilizatorul are posibilitatea de a incalzi si servi mancarea calda .

M1 este potrivit pentru birouri, cantine, săli de sport și toate comunitățile de afaceri , conferinte și locurile publice .

M1 este serviciul de cantină automat, ieftin, controlat din punct de vedere igienic și complet, conceput pentru toate comunitățile corporative și site-urile de agregare.

M1 este o soluție modulară pentru distribuirea automată a mesei. Constă dintr-un totem interactiv la care se pot conecta până la patru dozatoare frigorifice sau congelate, după cum doriți. Capacitatea fiecărui distribuitor este de 32 de articole fiecare și, prin urmare, capacitatea totală a sistemului este de 128 de articole gata de a fi livrate utilizatorilor.

Optionale :

Decorare frontală personalizată

Vom decora și include sigla dumneavoastră pe exteriorul mașinilor.

Pregatirea personalului

Este inclusă în preț o sesiune de instruire pentru a vă învăța personalul tehnic cum să manevreze automatele.

Suport tehnic

Automatele sunt conectate la WIFI și pot fi accesate de la distanță pentru asistență tehnică.

 

Serviciile noastre

Asiguram transportul si punerea in functiune a aparatelor

Oferim training utilizare  partenerilor noștri.

Oferim garantie si asistență la distanță.

Automatele de la Bicom au o caracteristica de neegalat și poate acționa ca o „bucătărie” 24 din 24 de ore în orice locație .

Bicom își propune să furnizeze automatele vending , care garantează o igienă maximă, conservare remarcabilă și încălzire perfectă a produselor, asigurând în același timp că proprietățile senzoriale ale fiecărei mancari rămân intacte.

Fiecare distribuitor automat are alocat si un cuptor cu microunde special cu funcții personalizabile , pentru a incalzi mancarea la o temepratura optima de servire , pastrand calitatile intacte ale mancarii.

Există  un sistem sigur de conservare a alimentelor și un instrument special online pentru monitorizarea constantă a temperaturii de stocare pe computere, tablete și smartphone-uri. Automatele Bicom Vending ,  sunt ușor de utilizat și oferă reconstituirea rapidă a alimentelor proaspete și congelate.

 

Dimensiuni și specificități:

  • MIDA

Înălțimea maximă 1930 mm  X Lățime 1335 mm X Adâncime 1000 mm , greutate 360 kg

Temperatura de depozitare + 4 ° C / -18 ° C

* cu dozator de tacâmuri +150 mm

Cum  Functioneaza :

1, Fiecare mașină Mida are o unitate izolată pentru depozitarea sigura a mancarii ( 70 portii ) Dimensiunile maxime ale tăvilor/cutiilor  sunt de 250 x 185 x H55 mm ( marind innaltimea tavilor/cutiilor scade numarul portiilor depozitate

Temperatura de depozitare poate fi ajustată pentru a se potrivi diferitelor nevoi și pentru a garanta conservarea optimă a diferitelor alimente. Poate merge de la + 4 ° C pentru depozitare simplă la -18 ° C pentru articolele înghețate.

2, Sistemul de Management online B-Cloud, poate oferi , utilizatorilor  informații despre automatele lor în orice moment, inclusiv detalii despre consum, vânzări și articole în stoc. De asemenea, sunt disponibile rapoarte privind gestionarea stocurilor și planurile de reaprovizionare.

3 , B-Cloud simplifică controlul temperaturilor nu numai la fața locului, ci și de la distanță de pe computer, tabletă sau smartphone.

4 , Ecranul tactil ușor de utilizat permite consumatorilor să selecteze un fel de mâncare printr-o simplă atingere. Mancarea aleasă va fi transferată din unitatea izolată în cuptorul special cu microunde care este încorporat în distribuitorul automat.

5 , Software-ul poate fi utilizat și pentru planificarea și gestionarea publicității programate pentru toate mașinile dintr-o rețea. Reclamele sunt afișate consumatorilor pe ecranele automatelor atunci când așteaptă produsele

6 , În cazul unei întreruperi a rețelei de alimentare, o sursă de alimentare neîntreruptibilă asigură faptul că este încă posibil să controlați mașinile și să mențineți sistemele online funcționale.

7, Mâncarea rămâne în mașină pe parcursul tuturor etapelor, fără a intra niciodată în contact cu lumea exterioară. Acest lucru garantează o igienă perfectă și menține vasele proaspete.

8 , Mesele sunt alese, selectate și încălzite, apoi servite consumatorilor.

9 , Mașinile Mida pot fi echipate cu un dozator automat care oferă tacâmuri și șervețele pentru utilizare impreuna cu produsele alese, atunci când este cazul.

10 , Un cititor de coduri de bare ajută la accelerarea procesului de încărcare a produsului: codurile sunt citite automat și introduse în sistemul de management.

  • M1

ESTE UN SERVICIU DE CANTINĂ AUTOMAT, COST-EFICIENT, INTEGRU ȘI MONITORIZAT IGIENIC

Este un sistem simplu, convenabil, cu următoarele caracteristici:

Chioșc interactiv: utilizat pentru selectarea meselor, poate fi echipat cu sisteme de plată și identificare a clienților.

Zona de depozitare frigorifică: stochează mancarurile la o temperatură controlată de -18 ° C și le distribuie. Software de gestionare a datelor: colectează datele de consum de la toate distribuitoarele automate ale utilizatorului în timp real.

Telecomandă: tehnologie de ultimă oră pentru telemetrie în timp real și asistență de la distanță.

Au FOST CONCEPUTE CA ȘI PRODUSE  PENTRU BIROURI, CANTINE, BANCI , GARI, AEROPORTURI , GIMNAZII ȘI TOATE LOCURILE PUBLICE  CIRCULATE S AU PENTRU  COMPANII  etc.

Procesele  de cumpărare și retragere:

Utilizatorul introduce un card de credit sau banii intr-un cititor special.

Chioșcul afișează produsele disponibile în zona de depozitare frigorifică, cu informații despre ingrediente, informații nutriționale și alte detalii.

După ce a parcurs meniul, utilizatorul selectează un produs și îl retrage.

Dimensiunile maxime ale tăvilor sunt de 250 x 185 x H55 mm

Fiecare dozator are 32 de cutii. Este posibil să vă conectați până la 4 distribuitoare la un chioșc ( in total 128 de cutii )

Bicom a contribuit la dezvoltarea și promovarea unei noi perspective asupra vânzării automate a mancarii gatite . Făcând acest lucru, a atins un obiectiv semnificativ oferind oamenilor posibilitatea de a mânca alimente bune și sănătoase în timpul pauzelor de prânz si nu numai !

 

– video prezentare accesand link – ul

 https://www.youtube.com/watch?v=ys_GxqbaABk   

https://www.youtube.com/watch?v=WLNxwTN1myI 

https://www.youtube.com/watch?v=BaDGQwPgvxU

https://www.youtube.com/watch?v=B4dklyvf70Q&feature=youtu.be

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DISTRIBUITOR MANCARE CALDA VENDING AUTOMATA – BICOM MIDA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by