CUPTOR PIZZA TUNEL VENTILAT ELECTRIC – MODEL TNV-65E PIZZA GROUP


Cu panoul tactil inovator si ultra-intuitiv

Descriere

cod P09TN12019 , TUNEL VENTILAT ELECTRIC – TNV65E , productivitate pizza /ora  80 xØ 33 cm , alimentare electrica 400V/3Ph+N+T, putere instalata 18,40 kw

Panou tactil inovator 7’’ 10 programe disponibile

dimensiune interna 70x110x8 h cm , dimensiune externa 200x129x59  h cm , banda  193×65 cm , greutate 186 kg 

Recomandat pentru
Ateliere artizanale sau semi-industriale, lanțuri de restaurante, pizzerii și toate celelalte afaceri în care productivitatea ridicată este o necesitate.

Ideal pentru
Gătitul de pizza proaspătă sau congelată, pizza clasică sau pizza tip tigaie, încălzirea diverselor tipuri de feluri de mâncare (panini, bruschette, wrap-uri, sandvișuri la grătar și focaccia), gătirea de produse de patiserie proaspete sau congelate, delicatese sau produse de patiserie (brioșuri, prăjituri, lasagne), gătit diverse produse alimentare (peste, carne, legume la gratar).

Cuptorul tunel ventilat este cea mai bună opțiune pentru cei care caută un produs multifuncțional. Pe lângă pizza proaspătă sau congelată, modelul a fost conceput pentru a găti unele dintre cele mai diverse produse alimentare de pe piață astăzi. Cuptorul tunel ventilat robust, autonom și foarte productiv este disponibil în versiune electrică sau pe gaz. În plus, panoul tactil inovator este ultra-intuitiv și permite utilizatorului: să seteze independent temperaturile de lucru superioare și inferioare, să programeze timpul de gătire dorit, să salveze până la 10 programe, să aleagă direcția benzii, să seteze viteza benzii.

Economie/economie de energie
Funcția de economie/economisire a energiei permite răcirea cuptorului la o temperatură mai mică decât temperatura de funcționare, ori de câte ori nu este necesară o eficiență completă a gătirii. Procedând astfel, se obțin economii de energie și costuri

Ușa laterală a fost proiectată pentru a introduce produse alimentare care necesită un timp de gătire mai scurt, în timp ce cele două deschideri laterale/frontale sunt prevăzute cu pereți – a căror înălțime poate fi reglată în funcție de produsul introdus – care permit o mai mare reținere a căldurii în interiorul camerei. .

Imaginile includ hote și suporturi cu roți.

optional accesorii :

Suport inox 

Roti set 4 ( 2 cu frana)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR PIZZA TUNEL VENTILAT ELECTRIC – MODEL TNV-65E PIZZA GROUP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by