CUPTOR CARBUNE A CLASS ,, JOSPER ,,- HJA-45HC MEDIUM


Cu un sistem hidraulic de reținere a ușilor, izolare termică completă, o zonă de încălzire mai mare, accesibilitate mai mare, un design mai compact și un sistem ușor de curățat

Recomandat pentru 120 de portii . Timp de ardere de ± 35 minute, consum zilnic de cărbune 12-16 kg, timp de performanță de 9 ore. Producție pe oră aprox. 90 kg. Și o temperatură de gătit cuprinsă între 250 și 350ºC (482 – 662 F).

Detalii   HJA-45-HC
Cu un suport dulap cald de Clasa
Dimensiunea cuptorului:
Dimensiune grătar: 76 × 51 cm
± 120 de portii 

Pret la cerere

Descriere

Cu un sistem hidraulic de reținere a ușilor, izolare termică completă, o zonă de încălzire mai mare, accesibilitate mai mare, un design mai compact și un sistem ușor de curățat

Cuptor cu cărbune Josper HJA-45 Mediu, recomandat pentru 120 de portii . Timp de ardere de ± 35 minute, consum zilnic de cărbune 12-16 kg, timp de performanță de 9 ore. Producție pe oră aprox. 90 kg. Și o temperatură de gătit cuprinsă între 250 și 350ºC (482 – 662 F).

Cuptoare cu cărbune Josper

Legenda în lumea gastronomiei cărbunelui. Tradiția și inovația se reunesc în proiectarea acestui grătar și cuptor într-un singur utilaj , plus se adauga o gamă întreagă de echipamente pentru a stăpâni grătarul gastronomic.

Este  fabricată din aliaje de oțel de înaltă tehnologie și componente de calitate superioară, în slujba gastronomiei și a sectorului solicitant al ospitalității . Cuptoarele cu cărbune Josper HJA și HJX sunt partenerul perfect pentru cei mai pretențioși bucătari care doresc să obțină cea mai înaltă calitate a grătarului pe cărbune.

Aducând valoarea adăugată care provine din lemnul de foc (cărbune) în materia primă, obținem acele arome de ieri, precum și o textură și suculență perfectă.

Combinând funcțiile unui cuptor și grătar, putem lucra la temperaturi ridicate,
prin combinarea sigilarii produsului, afumatul și grill ul  în același timp.

Aceste rezultate sunt unice și fac din cuptorul cu cărbune Josper un echipament care este, de asemenea, unic.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CUPTOR CARBUNE A CLASS ,, JOSPER ,,- HJA-45HC MEDIUM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by