CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – UNIBOX CONCEPT


Cod produs – Unibox 

Un concept universal care combină comoditatea depozitării produselor în sertarele frigorifice sub blat cu un nivel ridicat simultan de expunere în tejghea de sticlă de pe tejghea.

Avantajele conceptului
»Compactitate și inovație.
»Combinarea dispozitivelor de refrigerare și încălzire.
»Afisare produs.
»Posibilitatea de a alege culoarea conceptului  și de a plasa logo-ul pe module , ceea ce permite identificarea vizuală a spațiului.
»Posibilitatea alegerii aparatelor în funcție de nevoile individuale ale clienților.

Pret la cerere

 

Descriere

Descrierea produsului

Un concept universal care combină comoditatea depozitării produselor în sertarele frigorifice sub blat cu un nivel simultan ridicat de expunere în tejghea de sticlă de pe tejghea.

Încălzitorul de cârnați reglabil asigură o temperatură optimă a cârnaților fără a-și pierde gustul.

Conceptul nostru maximizează eficiența în raport cu spațiul pe care îl ocupă, atât putem stoca, încălzi și afișa.

Designul modern este combinat cu funcționalitatea și ergonomia.

Conceptele INSTANCO  gastronomice sunt soluții gata pentru fiecare tip de bucătărie.
Fiind singura companie de pe piață, ofera concepte cuprinzătoare, complet proiectate și echipate în mod complet pentru o mică gastronomieConceptul universal este cel mai extins – așa cum sugerează și numele, datorită echipamentului său, bucătăria este pregătită pentru pregătirea multor feluri de mâncare diferite. Conceptul constă din :  de la un prăjitor de pâine, un grătar de contact și un grătar cu roca vulcanica , un cuptor, o farfurie fără grăsimi, vitrine de refrigerare și încălzire, frigidere, cazane sau o tigaie de fierbere. Totul este îmbogățit cu blaturi de lucru, dulapuri și accesorii necesare. Acest set de dispozitive își îndeplinesc perfect rolul și vă permit să pregătiți mâncăruri perfecte într-un timp scurt.

Dintre conceptele gata , dedicate gastronomiei mici:  Hot Dog sau Burger Concept – un stand gata pregătit pentru producerea acestor gustări gustoase – merită atenție – conțin echipamentul necesar pentru pregătirea lor fără erori. Conceptul Sandwich este ideal pentru producerea și vânzarea directă a sandvișurilor. Conceptul de pui este o soluție excelentă pentru servirea puiului gustos și copt.

De asemenea, INSTANCO ofera  design și creare de concepte pentru comenzile individuale ale clienților, în conformitate cu ideile, dorințele și obiectivele sale. Consilieri profesionisti  experimentați, după ce au luat cunoștință de planul spațiilor, vor propune, proiecta, realiza și oferi soluția potrivită

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CONCEPT GASTRONOMIC INSTANCO – UNIBOX CONCEPT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by