Cele mai importante avantaje ale aparatelor profesionale de facut clatite

Crepierele profesionale sunt special gandite pentru a putea gati o varietate de clatite, inclusiv pancakes, clatite frantuzesti sau daneze. Aparatele sunt diponibile intr-o gama variata de dimensiuni si capacitati, astfel incat sa se potriveasca perfect pentru orice afacere din domeniul HoReCa, de la restaurant si cafenele, pana la street-food sau catering pentru evenimentele private.

Crepiera – O investitie inteligenta pentru orice business HoReCa

O crepiera profesionala reprezinta, fara doar si poate, o investitie inteligenta pentru business-urile din domeniul HoReCa care doresc sa adauge in meniu un desert traditional delicious si apreciat. In functie de marimea afacerii si de vanzarile zilnice, se pot achizitiona doua tipuri de crepiere: Crepiera cu o plita sau crepiera cu doua plite, atat electrice, cat si pe gaz.

Cele mai importante avantaje ale aparatelor profesionale de facut clatite

Unul dintre cele mai importante avantaje ale unui aparat profesional de facut clatite este reprezentat de economisirea timpului si a banilor. Cu ajutorul unei crepiere electrica, clatitele se gatesc mult mai repede, spre deosebire de o tigaie clasica. Astfel, reduce timpul de asteptare al clientilor si poti vinde mai multe clatite, intr-un timp mai scurt.

Un alt avantaj important al aparatelor profesionale de facut clatite este acela ca pot fi curatate simplu si rapid. Majoritatea crepierelor sunt prevazute cu suprafete aderene pentru a preveni lipirea aluatului si pentru a putea fi curatate simplu, dupa fiecare utilizare.

Crepierele te vor ajuta sa oferi clientilor tai clatite pufoase, uniforme, perfect gatite!

Clatitele – Un produs profitabil sau nu?

Pentru a prepara 10 clatite, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 oua;
  • 250 gr. faina;
  • 500 ml lapte;
  • 100 ml apa minerala;
  • Ulei;
  • Nutella sau dulceata pentru umplut;
  • 1 banana.

Costul pentru 10 clatite (5 portii) este de aproximativ 20 de lei, ceea ce inseamna 4 lei/portie, iar pretul mediu de vanzare este cuprins intre 15 si 20 de lei.

Asadar, clatitele pot fi un produs cu adevarat profitabil pentru afacerile din domeniul HoReCa. Un aparat profesional te poate ajuta sa economisesti timp, bani si in acelasi timp sa oferi clientilor o gama larga de optiuni in meniu si reusesti sa te diferentiezi de concurenta.

Crepierele profesionale sunt usor de utilizat, de intretinut, dar mai ales, extrem de profitabile pentru orice tip de business din domeniul HoReCa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu