CĂRUCIOR CALD SI RECE PENTRU DISTRIBUIREA HRANEI – CAPACITATE 30 DE TAVI 1/3-575X325 mm – EMP.MED.S.30-1/3

  • Dimensiune: 811x1148x1666 mm

 

66 500,00 lei 71 495,00 lei (Fara TVA)

0722327972

Descriere

  • Greutate: 235 kg
  • Capacitate: 30 tavi-1/3
  • Dimensiune tavi: 575×325 mm
  • Putere: 6.85 kw
  • Garantie 1 an

Caracteristici tehnice ale unității de control
– Ecran tactil color 7 ”ușor de utilizat
– Port USB protejat IP-65
– port ethernet protejat IP-65
– Sistem de comunicare wireless WI-FI
– Bateria internă ajută la colectarea datelor când caruciorul nu este conectat.
– Stocarea datelor timp de un an în memorie.
– Transfer de date de la stickul de memorie USB, conexiune prin cablu sau conexiune wireless la software-ul MED-SOFT din computerul principal.
– Graficul de temperatură al compartimentului rece și cald poate fi văzut pe afișaj.
– Afișarea informațiilor despre baterie și data pe ecran.
– Adresă și informații despre departamentul afișajului căruciorului pe ecran.
– Temperatura compartimentului la cald poate fi reglată între +70 și +100 oC.
– Temperatura compartimentului la rece poate fi reglată între -3 și +10 oC.
– 4 programe de ciclu pot fi reglabile cu temperatura și timpul dorit

Acest instrument, care este fabricat pentru a transporta alimentele cu ușurință în spitale, clinici și locuri similare și pentru a menține mâncarea la temperatura dorită, oferă utilizatorului comoditate datorită designului său special. Vehiculele pot fi aranjate una lângă alta și înapoi înapoi, astfel încât să nu ocupe spațiu în întreprinderi. Datorită structurii sale compacte, poate fi transportat cu ușurință între podele și lucru, fără a ocupa spațiu pe podele. Datorită mânerelor împingătoare de pe ambele părți, utilizatorul poate deplasa vehiculul ușor și manevra. În plus, vehiculul se poate întoarce cu ușurință cu șase roți pe vehicul. Cu tabla pliabilă din fața vehiculului, utilizatorul își poate pune tăvile ori de câte ori dorește sau poate primi ajutor din acest tabel în funcție de nevoile sale.
Ecranul de 7 ”al vehiculului oferă utilizatorului comoditate, acesta poate selecta cu ușurință un program și / sau realiza un program nou datorită ecranului tactil. Multe piese de pe mașină pot fi ușor îndepărtate și instalate. În acest fel, serviciul și întreținerea se efectuează ieftin. Durata de viață a mașinii este prelungită și poate servi perioade lungi.
Este conceput pentru a transporta și livra ușor mesele în spitale, clinici și locuri similare și menține mâncarea la temperatura dorită. Cărucioarele pot fi ușor depozitate una lângă alta și înapoi înapoi, astfel încât să nu ocupe atât de mult spațiu în operație. Datorită structurii sale compacte, poate fi deplasat cu ușurință între etaje, lucrul ușor la podele. Datorită mânerelor împingătoare de ambele părți, utilizatorul poate manevra cu ușurință căruciorul. În plus, cu șase roți pe cărucior, se poate întoarce ușor în jurul său. Cu tabla pliabilă amplasată în partea din față a căruciorului, utilizatorul poate pune oricând tăvi și poate primi ajutor de la acest tabel în direcția nevoilor.
Ecranul de 7 “al vehiculului oferă utilizatorului comoditate, pe care îl poate selecta cu ușurință programul și / sau realiza un program nou cu ecranul tactil. Multe părți ale căruciorului pot fi ușor îndepărtate și instalate înapoi. În acest moment, service-ul și întreținerea sunt efectuate fără costuri. Durata de viață a căruciorului este mult mai lungă și poate servi mult timp.

Datorită barelor de protecție din partea de jos, vehiculul este protejat împotriva impactului. În acest fel, siguranța alimentelor transportate este asigurată. Ușile vehiculului se deschid ușor. Datorită mecanismului de blocare din partea de mijloc, acesta poate fi blocat în orice moment, iar persoanele care nu au permisiunea pentru alimente sunt oprite în timp ce vehiculul este în funcțiune. După deschiderea ușilor, acestea sunt pliate în partea din spate a vehiculului, economisind astfel spațiu. În acest fel, tăvile pot fi plasate cu ușurință, tăvile pot fi îndepărtate și curățarea vehiculului se poate face cu ușurință.
Vehiculele sunt umplute cu tăvi care sunt porționate în bucătăria porționantă. Vehiculele pline cu tăvi sunt duse pe podea. Instrumentul este format din două părți. Există un perete de izolare care separă aceste două partiții. Compartimentul rece al vehiculului este păstrat la + 4 ° C (reglabil -3 ° C / + 10 ° C), iar compartimentul cald la 100 ° C (reglabil 70 ° C / 100 ° C). Temperaturile interne sunt menținute la cele mai corecte valori până la servirea vaselor și aceste valori nu se schimbă până la patul pacientului.
În acest fel, serviciul este furnizat în conformitate cu regulile HACCP. Siguranța alimentelor pentru pacienți este garantată. În plus, datorită ușilor blocate ale vehiculului, vehiculul poate funcționa în siguranță în podele. Dacă se doresc alimente porționate în bucătărie, acestea pot fi încălzite / răcite pe podele. Cablul de conversie de la trei faze în monofazate, care poate fi necesar pentru acest lucru, este prezentat standard în vehicul. (Este posibil ca conexiunea electrică trifazată să nu fie disponibilă pe podele) Tavile din interiorul vehiculului sunt tăvi speciale rezistente la căldură și solicitări termice. Datorită canelurilor sale, acesta poate fi așezat cu ușurință pe peretele interior al vehiculului. Sertarul de condens situat sub peretele de izolare, șinele tavii și camera de răcire pot fi îndepărtate și curățate cu ușurință.
Datorită barelor de protecție amplasate în partea de jos, căruciorul este protejat împotriva impactului. Prin aceasta alimentele transportate sunt de asemenea asigurate. Ușile căruciorului sunt ușor deschise. Datorită mecanismului de blocare situat la mijloc, acesta poate fi blocat ori de câte ori este solicitat, iar când căruciorul este în funcțiune la podea, accesul persoanelor neautorizate este oprit. Odată ce ușile sunt deschise, acestea sunt pliate în partea din spate a căruciorului, ceea ce ajută la economisirea de spațiu. În acest fel, tăvile pot fi așezate cu ușurință, tăvile pot fi îndepărtate și căruciorul poate fi curățat cu ușurință.
Cărucioarele sunt umplute cu tăvile care sunt pregătite în bucătăria porționantă și sunt transportate pe podelele pacientului. Vehiculul este format din două compartimente. Există un zid de izolare care separă aceste două camere. Compartimentul rece al căruciorului este la + 4 ° C (reglabil -3 ° C / + 10 ° C), compartimentul cald la 100 ° C (reglabil 70 ° C / 100 ° C). Atâta timp cât mesele sunt servite, temperaturile interne sunt menținute la valorile corecte și aceste valori nu se schimbă până când mâncarea este servită la patul pacientului.
In acest sens, se aplică regulile HACCP. Pacientului i se garantează siguranța alimentelor. De asemenea, datorită ușilor încuiate pe cărucior, acesta poate fi instalat în siguranță pe podea cu dopuri și uncționează într-un mod sigur. Dacă este nevoie sau dorit, mâncarea poate fi încălzită / răcită din nou la podele foarte ușor cu ajutorul căruciorului. Cablul de conversie de la trifazat în monofazat, care poate fi necesar pentru acest lucru, este prevăzut standard cu căruciorul. (S-ar putea să nu existe o conexiune trifazată la podele) Tăvile pentru acest cărucior sunt produse speciale care sunt rezistente la căldură și solicitări termice. Datorită jgheaburilor, acestea pot fi amplasate cu ușurință în peretele de izolare interioară. Peretele izolant, șina tavii și vasul de condensare amplasat sub compartimentul de răcire pot fi îndepărtate și curățate cu ușurință.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CĂRUCIOR CALD SI RECE PENTRU DISTRIBUIREA HRANEI – CAPACITATE 30 DE TAVI 1/3-575X325 mm – EMP.MED.S.30-1/3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by