UNITATE BUCATARIE PROFESIONALA INTELIGENTA INCORPORATA MONOBLOC ELECTRICA CENTRALA – LINIA 1200 EGEA HEKO – CU UTILIZARE PE AMBELE LATURI


Unități de bucătărie încorporate monobloc electrice cu inducție, cu economii mari de energie și costuri de operare reduse. Dim. 3000 mm x 1200 mm x 900 h mm 

Descriere

Compusa din :

Blat de lucru 5 mm – 1 buc
Plita cu inductie, serpentina ovala 3 zone – total 14 kw – 2 buc
Bain Marie 4 GN 1/6 – 1 buc
Suport dulap neutru 2 usi – 4 buc , Suport dulap neutru 1 usa – 4 buc
Plita cu inductie – total 7 kw – 2 buc
Turn de control, Ecran tactil Touch ,cu coloana de apa – total 2 kw – 1 buc
Fritteuza adanca 10 +10 lt cu sistemul automat de filtrare a uleiului ECOFRY,- total 15,4 kw – 1 buc
Chiuveta 300X300 – 1 buc
Grill Fry top Multifunctional 1/2 striat 1/2 lis – total 8 kw– 1 buc

Unitățile de bucătărie incorporabile Heko de înaltă performanță sunt rezultatul a 30 de ani de cercetare și expertiză care au condus la dezvoltarea unui produs unic pentru piața de bucătărie profesională. Materialele au fost alese cu grijă și cele mai avansate tehnologii electronice utilizate pentru a răspunde eficient cerințelor din ce în ce mai mari ale industriei. Cu toate acestea, cel mai mare punct de vânzare al unităților de bucătărie încorporate Heko nu este doar calitatea tehnologiei utilizate, ci și gestionarea energiei necesare pentru a funcționa electrocasnicele.

De fapt, un sistem computerizat eficient gestionează toate aparatele de bucătărie determinându-le parametrii de consum și scăzând considerabil consumul. Un alt aspect important este igiena. De fapt, suprafețele exterioare sunt aproape complet lipsite de proeminențe și colțuri pentru a fi curățate mai ușor și mai rapid. O atenție deosebită a fost acordată structurii interioare a unității de bucătărie încorporate care a fost construită în întregime din oțel inoxidabil AISI 304. Compartimentele electric-hidraulice și compartimentele de depozitare a ghivecelor au fost poziționate în mod rațional în interiorul structurii, ținând totodată cont de aspectul de igienă.

Unitățile de bucătărie încorporate Heko sunt capabile să îndeplinească oricare dintre cerințele clienților noștri, deoarece sunt complet personalizabile cu suportul tehnic și comercial al personalului nostru Heko. Doua exemple de unitati de bucatarie incorporabile din gama 1200 central incorporabile sunt afisate pe aceasta pagina.

La comanda si alte configuratii personalizate de client !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UNITATE BUCATARIE PROFESIONALA INTELIGENTA INCORPORATA MONOBLOC ELECTRICA CENTRALA – LINIA 1200 EGEA HEKO – CU UTILIZARE PE AMBELE LATURI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by