STORCATOR PROFESIONAL AUTOMAT DE CITRICE – ZUMMO Z06 Nature ( 10 fructe/min )


Modelul Z06 Nature este cel mai versatil storcator Zummo. Extrage sucul din toate tipurile de citrice, precum și din rodii. Opțiunea perfectă pentru cei care caută flexibilitate în oferta lor de piață.Garanție: 3 ani piese și 1 an manopera

Descriere

Culori disponibile : BEJ , MARO , GRAFIT , PORTOCALIU 

Modelul Z06 Nature este cel mai versatil storcator Zummo. Extrage sucul din toate tipurile de citrice, precum și din rodii . Sistem de curățare automată.

Caracteristici tehnice
TENSIUNE 230 V – 50 Hz. 220 V – 60 Hz. 110 V – 60 Hz.
MOTOR Monofazat 0,33 CV
CONSUM 275 W
AUTOMAT Da
GREUTATE 52,5 kg
ALIMENTATOR 1,5 kg
Bucăți de fructe pe minut 10
COLECȚIE PEEL 22 L (2 × 11)
DIAMETRU FRUCTE 55-75 mm / 70-90 mm. Opt: 45-60 mm
Diametru aparat  811 (a) x 548 (l) x 431 (p) mm
PROTECȚIE Senzori de blocare
PROGRAMATOR Da
CAPACITATE COȘ 6 kg
FILTRU Automat

Z06 Nature accessorii – optional

Cutie colector coaja Z06Ref: 0509001-N  Capacitate: 39 l Greutate: 15 kg, dim. 276 (h) x 508 (l) x 435 (d) mm , Oțel inoxidabil

Suport tip Cabinet dulap  Z06- Ref: MD06-N  Greutate: 34,5 kg dim. 780 (a) x 610 (l) x 600 (p) mm  Recipient pentru deșeuri: sac

Kit pahar mic Z06Ref: 0505026 Potrivit pentru toate modelele Z06 Nature
Extrage suc din fructe de 53/60 mm Ø
Trusa compusă din: 2 bile mici + 2 căni mici

Container Inox Z06 – Ref: 0508040- Capacitate: 22 l Potrivit pentru toate modelele Z06 Nature

Ce  face diferenta : 

Odată cu introducerea gamei Nature, toate versiunile de storcătoare Zummo sunt și mai eficiente.

Sistem de curățare automată
Una dintre caracteristicile majore ale Zummo este că storcătoarele sale sunt atât de ușor de utilizat. În acest scop, Zummo a dezvoltat un sistem de curățare automată, sistemul său de filtrare automată, inclus standard în modelele Z06, Z14 și Z40 din gama Nature.

Cum functioneazã? Sistemul de curățare automată îmbunătățește randamentul storcătorului datorită filtrului său automat de curățare. Acest nou filtru are o curea din poliuretan care se lansează datorită unui motor axial, de fiecare dată când storcătorul este activat. Cureaua curăță filtrul măturând semințele și pulpa rămasă din extracția sucului, lăsându-le în aceleași recipiente în care este colectată coaja fructelor stoarse.

Cum vă îmbunătățește sistemul de curățare automată experiența dvs. Zummo?

O autonomie mai mare. Puteți petrece mai mult timp în alte sarcini, deoarece nu va trebui să vă deranjați să curățați filtrul storcătorului dvs. până la sfârșitul zilei de lucru.
O mai mare satisfacție a clienților. Calea sucului stors către pahar este mai scurtă, deoarece nu există resturi de pulpă care să împiedice trecerea acestuia. Astfel, sucul ajunge în pahar cu cea mai naturală și mai pură aromă posibilă.
Randament mai mare. Filtrul automat este întotdeauna curat, fără pulpă acumulată, deci nu se irosește o singură picătură de suc când trece prin el.

Storcătoarele Zummo Nature au sistemul exclusiv de extracție a sucului Zummo, EVS-Efficient Vertical System-, dar în versiunea sa îmbunătățită: EVS Advanced. Kitul de extracție a sucului folosit până acum, care extragea coaja din fructele stoarse cu ajutorul benzilor elastice, a fost înlocuit în gama Nature cu noul EVS Advanced, care se caracterizează prin bile canelate și lama sa cu nervuri.

Ce îmbunătățiri reprezintă EVS Advanced?

Durabilitate crescută: deoarece nu există benzi elastice, nu există rupturi, lucru care ar putea afecta și funcționarea optimă a lamei.
Funcționalitate mai mare: evitarea sarcinilor de întreținere, cum ar fi înlocuirea garniturilor rupte sau uzate. Curățarea kitului este, de asemenea, mult mai ușoară.
Randament mai mare: noul kit implică un randament mai mare de extracție a sucului. Datorită noului său design, se poate obține cu până la 10% mai mult suc.

JUICERS – STROCATOR 
Bine ați venit în noua eră a Zummo. Descoperă Natura
Zummo Nature
Inspirat de natură, Zummo lansează noua generație de storcătoare automate profesionale.
Mult mai precis și mai inteligent, fără a renunța la ADN-ul mărcii, extracția verticală a sucului (EVS).
Zummo Nature este aici pentru a rămâne, încorporând îmbunătățiri în întreaga gamă de produse și cu o nouă imagine, adaptându-se lumii de astăzi și realizând un aspect elegant și atemporal.

Natura inspirată
Gama Nature a fost inspirată de natură, de motivația de a reflecta puterea, eleganța și atemporalitatea elementelor oferite de natură în storcătoarele noastre: minerale, lemn, metale, pământ. Bazat pe acest principiu, storcătoarele din gama Nature lasă toată lumina reflectoarelor materialelor și culorilor – neutre, sobre și elegante – pentru ca aceștia să transmită aceeași senzație la sediul în care sunt instalate, oferind produsului o realitate și o realitate mai mari. calitate percepută.

ZUMMO este specializată în fabricarea mașinilor de stoarcere automate compacte de ultimă generație, compacte și automate, pentru portocale, lămâi, mandarine, tei, grapefruit și rodii. Mașinile de stoarcere citrice ZUMMO au fost special concepute pentru serviciile pentru industria alimentară, serviciile pentru industria de vânzare cu amănuntul și piața distribuitoarelor automate, oferind o gamă largă de mașini automate de stoarcere automate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STORCATOR PROFESIONAL AUTOMAT DE CITRICE – ZUMMO Z06 Nature ( 10 fructe/min )”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by