STATIE RULARE CROISSANT MODEL CU SUPORT MOBIL – FCC ( 800 buc/h )


Un sistem special de rulare și posibilitatea de a regla cilindrul din oțel inoxidabil permit manipularea aluatului cu grosimea între 2 și 7 mm, precum și mini-croissantele. Încărcare frontală și descărcare din spate a pieselor rulate pe o cositorie. Ieșire pe oră cca. 800 de bucăți. Complet în oțel inoxidabil. Recomandat pentru cuplarea cu mașina de fabricat pastă cu puf, cu unitate de tăiere triunghi.Optional la cerere – FCC LUX: cu un sistem special de rulare și posibilitatea de a regla cilindrul din oțel inoxidabil permit manipularea aluatului cu grosimea între 2 și 12 mm, precum și mini-croissantele. 

dim. 420x770x460 mm

Garantie 1 an

Transport inclus

Pret la cerere !

Descriere

FCC cu cărucior: un sistem special de rulare și posibilitatea de a regla cilindrul din oțel inoxidabil permit manevrarea aluatului cu grosimea între 2 și 7 mm, precum și mini-croissantele. Încărcare frontală și descărcare din spate a pieselor rulate pe o banda de cacere . Ieșire pe oră cca. 800 de bucăți. Complet în oțel inoxidabil. Recomandat pentru cuplarea cu mașina de fabricat paste, cu unitate de tăiere triunghi

Optional la cerere – FCC LUX: un sistem special de rulare și posibilitatea de a regla cilindrul din oțel inoxidabil permit manipularea aluatului cu grosimea între 2 și 12 mm, precum și mini-croissantele.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STATIE RULARE CROISSANT MODEL CU SUPORT MOBIL – FCC ( 800 buc/h )”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by