SPEEDY VACUUM CUTTER DSF – PROCESOR ALIMENTE CU VACUUM


Modelele – DSF 40-70-90-120

Fabricate integral din oțel inoxidabil AISI 304, mașinile Speedy Cutter DSF sunt echipate cu: vas de încărcare cu o capacitate de 40, 70, 90 sau 120 litrii

reprezintă gama completă a tăietorului de vid vertical încălzit Nilma. Extrem de versatili, au scopuri mari în bucătăriile centralizate, laboratoarele gastronomice și industriile alimentare. Principalul avantaj al aplicației Speedy Cutter DSF este versatilitatea, deoarece permite mai multe procese de preparare și gătire cu o singură mașină, pe lângă forța de muncă și economisirea timpului.

Speedy Cutter DSF amestecă,  sfărâmă, omogenizează cu viteză reglabilă multe produse, precum: brânză, carne, ouă, legume, fructe proaspete și uscate. Acesta   amestecă și frământă maioneza, sosul pesto, produsele de panificație și așa mai departe. El  sfarama , framanta ,  încălzește,  gătește și  răcește (opțional), în conformitate cu standardele Cook & Chill: sosuri, creme, pate, sos de catifea, sos Bolognese, piure, bechamel, brânză și ciocolată. În cele din urmă, poate găti și sub vid: sosuri, gemuri, conserve … în câteva minute, menținând neschimbate caracteristicile organoleptice și hrănitoare ale produselor, intensificând culoarea, gustul și prezentarea produsului.

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere

Descriere

SPEEDY VACUUM CUTTER DSF- Procesor Vacuum –  tăietor – sfaramitator de alimente 
Procesor alimente  verticală încălzită cu vid

DSF 40-70-90-120 reprezintă gama completă a tăietorului de vid vertical încălzit Nilma. Extrem de versatili, au scopuri mari în bucătăriile centralizate, laboratoarele gastronomice și industriile alimentare. Principalul avantaj al aplicației Speedy Cutter DSF este versatilitatea, deoarece permite mai multe procese de preparare și gătire cu o singură mașină, pe lângă forța de muncă și economisirea timpului.

Speedy Cutter DSF amestecă, se sfărâmă, omogenizează cu viteză reglabilă multe produse, precum: brânză, carne, ouă, legume, fructe proaspete și uscate. Se frământă, se amestecă și se frământă maioneza, sosul pesto, produsele de panificație și așa mai departe. Se sfarama , framanta , se încălzește, se gătește și se răcește (opțional), în conformitate cu standardele Cook & Chill: sosuri, creme, pate, sos de catifea, sos Bolognese, piure, bechamel, brânză și ciocolată. În cele din urmă, poate găti și sub vid: sosuri, gemuri, conserve … în câteva minute, menținând neschimbate caracteristicile organoleptice și hrănitoare ale produselor, intensificând culoarea, gustul și prezentarea produsului.

Fabricate integral din oțel inoxidabil AISI 304, mașinile Speedy Cutter DSF sunt echipate cu: vas de încărcare cu o capacitate de 40, 70, 90 sau 120 litri; deflector pentru transportul produsului, încălzirea electrică sau cu abur; injector de abur direct pe produs (masina de topit); sistem de vid. Motorul, puternic și fiabil, potrivit pentru o utilizare intensivă, este echipat cu o frână electrică pentru oprirea lamelor. Grupa de cuțite din oțel inoxidabil, poate avea lame netede (standard) sau lame zimțate, în conformitate cu pregătirea care urmează să fie executată. Capacul este echipat cu o deschidere rapidă. Înclinarea vasului pentru descărcarea produsului este automată. Sistemul de control permite setarea temperaturii produsului, asigurând un rezultat perfect de gătire. Modelele mai mari, DSF 90-120, potrivite pentru producții mari de peste o tonă / oră, sunt echipate cu o supapă de descărcare pe vas pentru a permite extragerea automată și înaintarea consecutivă la ambalarea produsului finit.

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SPEEDY VACUUM CUTTER DSF – PROCESOR ALIMENTE CU VACUUM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by