Sistem filtrare, regenerare si refolosire ulei alimentar VITO Oil -XM

998 in stock

Economisiți până la 50% din costul uleiului de prăjire cu VITO , Volum tank 75 lt , Aplicații tipice  industria alimentară , restaurante  , catering  și brutării. – productie medie 

Sistemul de filtrare a uleiului VITO XM  . Calitate GERMANA !

Putere Filtrare    30 litrii pe minut

Putere max  1150 w 220v

Calitate de filtrare de până la 5 μm

Vârf de aspirație Aprox.: 35 l /min

Volum tank 75 lt

Aportul de particule  10,7 kg

Dimensiuni Lățime x Înălțime x Lungime:

553 x 551 x 879 h mm

Max. Temperaturi Module electrice max. 75 ° C

Modulul de filtrare și pompă max. 200 ° C

(filtre la temperatura normală de prăjire de 177 ° C )

Material Module electrice, unitate de pompare, filtru: Oțel inoxidabil 1.4301

Filtru de particule: celuloză; FDA-CFR 21

– toate materialele folosite sunt sigure pentru alimente.

Greutate    55,8  kg

Aplicații tipice  industria alimentară , restaurante  , catering  și brutării. – mediu productie

ACCESORII  VITO XM ( nu sunt incluse in pretul aparatului )

Economisiți până la 50% din costul uleiului de prăjire cu VITO

  • consum redus de ulei
  • mai puține schimbări de ulei
  • efort scăzut de curățare
  • costuri reduse de depozitare până la 50% economii
  • VITO vă oferă returnarea rapidă a investiției dvs.
  • VITO reduce consumul de ulei prin îndepărtarea particulelor carbonizate, a micro-particulelor și a sedimentelor suspendate

Acest lucru poate dubla durata de viață a mediului dvs. de prăjire

Sistemul de filtrare a uleiului VITO . Calitate GERMANA !

  • Veți servi produse optime de prăjit cu un gust mai bun.
  • Veți obține un profit mult mai bun prin creșterea semnificativă a duratei de viață a uleiului dvs. de prăjire.
  • Alegeți cele mai înalte standarde de siguranță și manevrabilitate sigură

VITO prelungește durata de viață a uleiului de prăjire!

În funcție de mărfurile prajite, de ex. cartofi, carne sau pește, uleiul este stresat diferit.

VITO® Cel mai Inovator Sistem de Filtrare a Uleiului Alimentar  din Lume

Restaurantele rapide sau restaurantele de fast-food folosesc VITO în friteuzele lor de obicei mari și în vasele deschise.

VITO este potrivit pentru STREET FOOD  , pentru  Producție Alimentară cu friteuze  automate  cuplate continuu, de exemplu in Restaurante , Fast food -uri , Chips food ,  Patiserii , Pizzerii, Brutării etc.

Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a alimentelor, toate restaurantele cu mese fine folosesc produse VITO în bucătăria lor.

VITO® PROCEDURA DE MANAGEMENT AL ULEIULUI DE GĂTIRE

 Începând cu prima zi, trebuie să începeți cu un nou ulei curat

Trebuie sa  curățati fritteuzele.

 Măsurați calitatea uleiului în fiecare dimineață înainte de gătire și înregistrați detaliile din formularul VITO HACCP furnizat.

 Odata ce TPM (  Total materiale de poluare ) ajunge la 23/24 (galben),  uleiul trebuie schimbat în dimineața următoare înainte de deservire.

Trebuie să se prăjească la maximum 175 de grade, conform recomandărilor !

Producătorii majori de ulei  ATENTIONEAZA  ca temperatura de  gătit  determină degradarea uleiului mult mai rapid. Chiar daca se merge cu  3 sau 4 grade peste valoarea maxima de 175 grade C  , aceasta va avea un efect dăunător.

 Uleiul trebuie filtrat zilnic cu filtrul de ulei VITO system.

 Friteuzele trebuie să fie completate cu ulei curat la nivelul MAXIMUM

în fiecare seară sau dimineata inainte de a incepe   lucrul  , înainte de gătit.  Îmbogățirea cu ulei proaspăt în fiecare zi după ce a fost filtrată este esențială pentru ca sistemul nostru să funcționeze eficient.

 VITO trebuie să fie curățat de fiecare dată prin mașina de spălat vase

Si trebuie sa schimbați filtrul. Veți folosi un filtru în fiecare zi.

 Urmând aceste proceduri se va reduce costurile de ulei alimentar și, de asemenea, va va permite

să gătiți în ulei curat și sănătos – care la rândul său oferă o

mai buna calitate produselor  prajite  si servite  clientului  tau.

Clienții fericiți înseamnă afaceri repetate.

VITO® – GoGreen

Folosind regulat VITO® nu numai că economisiți timp și bani, ci și pe dumneavoastră

să contribuie la un mediu curat și sănătos și să păstreze un nivel pozitiv

amprenta de carbon pentru afacerea dvs.

  Carbon neutru

Producerea, transportul și eliminarea deșeurilor din

uleiul de prajire poluează mediul. Prin utilizarea sistemul de filtrare a uleiului VITO® micșorați

evacuările cauzate prin  prăjirea produselor  in  ulei .

Sănătate

Folosind VITO® pe o bază zilnică, veți elimina  în mod efficient  acrilamidele dăunătoare din fritteuze și mâncare . Eliminați activ particulele arse din uleiul care astfel nu se pot lipi de alimente.Clientii dvstra  prin degustarea  alimentelor v or  deveni mai sănătoși și produsele consummate de acestia v or devein mai  bune

Reducerea deseurilor

Salvați/filtrati  uleiul de prăjit cu VITO® și produceți mai puține deşeuri. Sticlele de ulei  goale și uleiul uzat vor fi reduse cu pana la  50%. Astfel, contribuiti la un mediu  mai sănătos, cu mult mai puține deşeuri.

Procesul de prăjire

Nu este sigur unde a avut loc originea prăjirii , dar se presupune că a fost în jurul anului 2000 î.Hr.

În zilele noastre prăjirea este o metodă de preparare a alimentelor, care este predată fiecărui bucătar din întreaga lume.

În mod surprinzător, aceste feluri de mâncare sunt mult mai sănătoase decât se așteaptă mai ales  daca se acorda  atenție unor reguli de bază de filtrare a uleiului folosit , prin VITO System .

Ulei de prajire

În general, se poate spune că uleiurile de prăjire au diferite calități și caracteristici. Uleiul de prajire provoacă permanent costuri , care sunt uneori cele mai ridicate costuri de funcționare dupa costul de  personal.

Prețul mediu al uleiului diferă de la țară la țară, media mondială este de aproximativ 1,60€ / LTR.

Uleiul de prăjire nu influențează doar calitatea prăjirilor in  felurile  de mâncare, dar și gustul și aspectul acestora .

Există multe feluri de influențe diferite prin care  se afecteaza  calitatea  și, prin urmare, valorile TPM * din uleiul de prajire. Pentru diferite tipurile de hrană, temperatura friteuzei, apa, praful și chiar lumina , toate au un impact imens asupra duratei de viață a uleiului și calitatea acestuia.

Soluția dvs. -este  linia de produse VITO®

Linia de produse VITO® va ajuta la gestionarea uleiului dvs. de prăjire.

VITO® oiltester vă va ajuta sa măsurați calitatea uleiului. Deci, il veți schimba întotdeauna la momentul potrivit – nu prea devreme sau prea tarziu.

Sistemul de filtrare a uleiului VITO® curăță uleiul, asigură calitatea acestuia și economisește până la 50% din el.

Microfiltrare cu sisteme de filtrare a uleiului VITO®

Beneficiile

Sistem filtru de ulei VITO®:

  • Creste durata de viata a uleiului
  • Îmbunătățește gustul și calitatea produselor
  • Economisește timp și forță de muncă

Sistemul de filtrare a uleiului VITO® filtrează microparticule până la 5μm.

Acest lucru afectează pozitiv parametrii critici, cum ar fi:

Total materiale de poluare (TPM), acizi și acumularea de acrilamide și trigliceride polimere.

Datorită acestor fapte VITO® prelungește durata de viață a uleiului de până la 100%.

VITO® menține uleiul de prăjire mult timp curat si in parametrii normali de lucru

Exista trei variante – de masurare a uleiului alimentar :

A

Mancarea este strălucitoare și nu foarte gustoasa

B

Mâncarea este de culoare  Auriu Maronie  și delicioasa, perfecta pentru servire!

C

Mâncarea este prea întunecată si neatrăgătoare.

Este posibilă transferul de aromă.

Este cu siguranță timpul să Schimbați/filtrati  uleiul!

 

Be the first to review “Sistem filtrare, regenerare si refolosire ulei alimentar VITO Oil -XM”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

Sistem filtrare, regenerare si refolosire ulei alimentar VITO Oil -XM