Descriere
Utilizare normală Ideal pentru industria alimentară și brutării sau volum mare de prăjire
Putere de filtrare pana la 30 l/min
Eficiență de filtrare de până la 5µm / 200µin
Capacitate de pompare până la 35 l
Volum rezervor 40 l
Absorbție de particule 10,7 kg
Greutate 45 kg
Temperatura max. 200°C / 392°F
Material Oțel inoxidabil 1.4301
VITO XS curăță uleiul, îl depozitează în rezervorul său de 40 l (73 lbs) și asigură un transport ușor și igienic în bucătărie. Datorită tehnologiei sale inovatoare de filtrare în vid, particulele rămân în filtru în stare uscată. Ca orice sistem de filtru de ulei VITO, XS oferă o microfiltrare de până la 5 µm (200 µin). Designul unic asigură că XS poate suporta temperaturi de până la 200°C (392°F) și oferă cea mai mare siguranță la locul de muncă, datorită evitării contactului direct cu uleiul fierbinte. După filtrare, uleiul poate fi pompat cu ușurință înapoi în friteuză.
Beneficii:
Mărește durata de viață a uleiului dvs
Îmbunătățește gustul și calitatea
Economisește timp și forță de muncă
Acest lucru poate dubla durata de viață a mediului dvs. de prăjire
- Veți servi produse optime de prăjit cu un gust mai bun.
- Veți obține un profit mult mai bun prin creșterea semnificativă a duratei de viață a uleiului dvs. de prăjire.
- Alegeți cele mai înalte standarde de siguranță și manevrabilitate sigură
VITO prelungește durata de viață a uleiului de prăjire!
În funcție de mărfurile prajite, de ex. cartofi, carne sau pește, uleiul este stresat diferit.
VITO® Cel mai Inovator Sistem de Filtrare a Uleiului Alimentar din Lume
Restaurantele rapide sau restaurantele de fast-food folosesc VITO în friteuzele lor de obicei mari și în vasele deschise.
VITO este potrivit pentru STREET FOOD , pentru Producție Alimentară cu friteuze automate cuplate continuu, de exemplu in Restaurante , Fast food -uri , Chips food , Patiserii , Pizzerii, Brutării etc.
Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a alimentelor, toate restaurantele cu mese fine folosesc produse VITO în bucătăria lor.
VITO® PROCEDURA DE MANAGEMENT AL ULEIULUI DE GĂTIRE
Începând cu prima zi, trebuie să începeți cu un nou ulei curat
Trebuie sa curățati fritteuzele.
Măsurați calitatea uleiului în fiecare dimineață înainte de gătire și înregistrați detaliile din formularul VITO HACCP furnizat.
Odata ce TPM ( Total materiale de poluare ) ajunge la 23/24 (galben), uleiul trebuie schimbat în dimineața următoare înainte de deservire.
Trebuie să se prăjească la maximum 175 de grade, conform recomandărilor !
Producătorii majori de ulei ATENTIONEAZA ca temperatura de gătit determină degradarea uleiului mult mai rapid. Chiar daca se merge cu 3 sau 4 grade peste valoarea maxima de 175 grade C , aceasta va avea un efect dăunător.
Uleiul trebuie filtrat zilnic cu filtrul de ulei VITO system.
Friteuzele trebuie să fie completate cu ulei curat la nivelul MAXIMUM
în fiecare seară sau dimineata inainte de a incepe lucrul , înainte de gătit. Îmbogățirea cu ulei proaspăt în fiecare zi după ce a fost filtrată este esențială pentru ca sistemul nostru să funcționeze eficient.
VITO trebuie să fie curățat de fiecare dată prin mașina de spălat vase
Si trebuie sa schimbați filtrul. Veți folosi un filtru în fiecare zi.
Urmând aceste proceduri se va reduce costurile de ulei alimentar și, de asemenea, va va permite
să gătiți în ulei curat și sănătos – care la rândul său oferă o
mai buna calitate produselor prajite si servite clientului tau.
Clienții fericiți înseamnă afaceri repetate.
VITO® – GoGreen
Folosind regulat VITO® nu numai că economisiți timp și bani, ci și pe dumneavoastră
să contribuie la un mediu curat și sănătos și să păstreze un nivel pozitiv
amprenta de carbon pentru afacerea dvs.
Carbon neutru
Producerea, transportul și eliminarea deșeurilor din
uleiul de prajire poluează mediul. Prin utilizarea sistemul de filtrare a uleiului VITO® micșorați
evacuările cauzate prin prăjirea produselor in ulei .
Sănătate
Folosind VITO® pe o bază zilnică, veți elimina în mod efficient acrilamidele dăunătoare din fritteuze și mâncare . Eliminați activ particulele arse din uleiul care astfel nu se pot lipi de alimente.Clientii dvstra prin degustarea alimentelor v or deveni mai sănătoși și produsele consummate de acestia v or devein mai bune
Reducerea deseurilor
Salvați/filtrati uleiul de prăjit cu VITO® și produceți mai puține deşeuri. Sticlele de ulei goale și uleiul uzat vor fi reduse cu pana la 50%. Astfel, contribuiti la un mediu mai sănătos, cu mult mai puține deşeuri.
Procesul de prăjire
Nu este sigur unde a avut loc originea prăjirii , dar se presupune că a fost în jurul anului 2000 î.Hr.
În zilele noastre prăjirea este o metodă de preparare a alimentelor, care este predată fiecărui bucătar din întreaga lume.
În mod surprinzător, aceste feluri de mâncare sunt mult mai sănătoase decât se așteaptă mai ales daca se acorda atenție unor reguli de bază de filtrare a uleiului folosit , prin VITO System .
Ulei de prajire
În general, se poate spune că uleiurile de prăjire au diferite calități și caracteristici. Uleiul de prajire provoacă permanent costuri , care sunt uneori cele mai ridicate costuri de funcționare dupa costul de personal.
Prețul mediu al uleiului diferă de la țară la țară, media mondială este de aproximativ 1,60€ / LTR.
Uleiul de prăjire nu influențează doar calitatea prăjirilor in felurile de mâncare, dar și gustul și aspectul acestora .
Există multe feluri de influențe diferite prin care se afecteaza calitatea și, prin urmare, valorile TPM * din uleiul de prajire. Pentru diferite tipurile de hrană, temperatura friteuzei, apa, praful și chiar lumina , toate au un impact imens asupra duratei de viață a uleiului și calitatea acestuia.
Soluția dvs. -este linia de produse VITO®
Linia de produse VITO® va ajuta la gestionarea uleiului dvs. de prăjire.
VITO® oiltester vă va ajuta sa măsurați calitatea uleiului. Deci, il veți schimba întotdeauna la momentul potrivit – nu prea devreme sau prea tarziu.
Sistemul de filtrare a uleiului VITO® curăță uleiul, asigură calitatea acestuia și economisește până la 50% din el.
Microfiltrare cu sisteme de filtrare a uleiului VITO®
Beneficiile
Sistem filtru de ulei VITO®:
- Creste durata de viata a uleiului
- Îmbunătățește gustul și calitatea produselor
- Economisește timp și forță de muncă
Sistemul de filtrare a uleiului VITO® filtrează microparticule până la 5μm.
Acest lucru afectează pozitiv parametrii critici, cum ar fi:
Total materiale de poluare (TPM), acizi și acumularea de acrilamide și trigliceride polimere.
Datorită acestor fapte VITO® prelungește durata de viață a uleiului de până la 100%.
VITO® menține uleiul de prăjire mult timp curat si in parametrii normali de lucru
Exista trei variante – de masurare a uleiului alimentar :
A
Mancarea este strălucitoare și nu foarte gustoasa
B
Mâncarea este de culoare Auriu Maronie și delicioasa, perfecta pentru servire!
C
Mâncarea este prea întunecată si neatrăgătoare.
Este posibilă transferul de aromă.
Este cu siguranță timpul să Schimbați/filtrati uleiul!
Recenzii
Nu există încă recenzii.