ROTISORUL JOSPER – ASJ-063 MIC – 24 pui


Cea mai mică dintre rotisoarele  Josper, ASJ-063, are o capacitate maximă de 24 de pui, o zonă de grătar de tije de 630 mm x 6 spit și un timp de ardere de 35 de minute. Temperatura la grătar este cuprinsă între 200 ºC și 280 ºC, cu un consum zilnic de cărbune între 16 și 20 kg. Accesorii incluse: set de frigarui, furculițe pentru tije, 2 suporturi pentru spit, 8 tăvi GN 1/1 inox, cuțite, poker pentru cărbune și o cratiță.

Mărime mică
: 97x105x191 / 208cm
Dimensiune grătar : 63cm
± 24 pui / h

Pret la cerere

Descriere

Este echipat cu tăvi glisante de 1/1 GN, precum și sertare cu temperatură controlată pentru a menține produsele la cald, pentru a finaliza elaborarea lor.

Ușa superioară  menține temperatura și permite gătirea spectacolului, făcând vizibil procesul de frânare și pregătirea mâncării.

Tamburul său rotativ planetar cu 6 tije asigură împletirea completă a pieselor. Rotirea fiecărei tije de pulverizare pe propria sa axă facilitează ca fiecare bucată de produs să rămână înfășurată în sucurile proprii, astfel împiedicându-le să rămână uscate și garantând menținerea aromelor și suculenței lor. Pentru o mai bună curățare, cum ar fi toate echipamentele Josper, rotisorul este prevăzut cu un colector de cenușă.

Rotisorul Josper 

Rotiseria  sau prăjirea este o tehnică de prăjire antică și medievală folosind Tepusul , ideal pentru bucăți mari de carne, păsări de curte și chiar pește sau fructe. Este cea mai primitivă tehnică, unde între produs și rumenire nu există barieră. Prajirea la grătar este mai pronunțat, iar aranjarea pieselor din tepus este mai uniformă. Folosirea diferitelor tipuri de cărbune din lemn pentru a obține arome și arome diferite este mult mai largă și, pe lângă aceasta, componenta vizuală puternică a rotissorului  Josper joacă un rol capital.

Tehnologic, Rotisorul Josper este echipată cu un sistem anti-scântei și anti-particule. Emisia de căldură externă a fost controlată prin izolare termică împreună cu un perete refractar situat în jurul scutului de ardere a carbonului. În producția sa, precum întreaga gamă de produse Josper, au fost utilizate cele mai bune aliaje de oțel create pentru Josper și meșteșugul tradițional.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ROTISORUL JOSPER – ASJ-063 MIC – 24 pui”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by