RACITOR VENTILAT PENTRU SICRIE – IBERNVISOR®


A fost studiat pentru a păstra cadavrele deja plasate în sicriu în timpul veghei și observației. Acesta previne probleme igienico-sanitare mai ales pe timpul verii sau în situații particulare de oprire lungă, sau în caz de deces patologic critic sau ca măsură preventivă înainte de un transport pe distanțe lungi ale corpurilor.

Modele

CEAIF01 – Ibernvisor cu furnitura CORTEN
CEAIF02 – Ibernvisor Furnitura  BRONZ

Dimensiune 71 cm x 31 cm x 60 (65) cm , 29 kg ,Compresor ermetic CP 3/8 ,Absorbție W 516 – A 3.19 V , 220 v -50 Hz , Scara termostatului + 30 ° C / -30 ° C , Minime de temperatură: 0 ° C / -2 ° C cu  capac deschis ; -5 ° C / -8 ° C cu capac inchis ,  Randament frigorific:
0 ° C / -2 ° C cu sicriu deschis; -5 ° C / -8 ° C cu capac suplimentar

CEAIF31 – Capac  CORTEN
CEAIF33 – Capac BRONZ

Lungime 145 cm , Lățimea lată Cap 50 cm , Lățimea părților laterale 65 cm , Lățimea umerilor 71 cm, Inaltime 10 cm , Greutate 14 kg

Accesorii :

ART. CEAIF40 – O pereche de furtuni albe pentru o singură utilizare
ART. CEAIF41 – O pereche de furtuni bej pentru o singură utilizare
ART. CEAIF42 – O pereche de furtuni  gri de o singură utilizare

Garantie 1 an

Pret la cerere

Descriere

IBERNVISOR®

A fost studiat pentru a păstra cadavrele deja plasate în sicriu în timpul veghei și observației. Acesta previne probleme igienico-sanitare mai ales pe timpul verii sau în situații particulare de oprire lungă, sau în caz de deces patologic critic sau ca măsură preventivă înainte de un transport pe distanțe lungi ale corpurilor. Datorită dimensiunilor mici și a carcasei practice furnizate cu roți, este foarte bine transportat și folosit, mai ales în condiții de acces dificil și incomod. Caracteristicile tehnice unice ale IBERNVISOR® permit o utilizare normală cu sicriul deschis asigurând rezultate foarte bune de conservare. Aerul rece produs este distribuit în interiorul sicriului prin două furtunuri de pânză, fără de care nu ar exista o răcire corectă a corpului. În unele cazuri sau cu condiții climatico-ambientale deosebit de nefavorabile, capacul suplimentar limpede poate fi aplicat într-a doua oară, permițând astfel atingerea unor temperaturi chiar mai scăzute datorită funcției sale izolatoare. IBERNVISOR® este echipat cu un sistem de camere pentru controlul de la distanță al corpului. Cu acest dispozitiv, operatorul poate controla de la distanță prin computer, tabletă sau smartphone condițiile corpului și parametrii de funcționare ai IBERNVISOR®.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

IBERNVISOR® este realizată dintr-un sistem de refrigerare ventilat, cu o unitate de putere-condens, echipat cu un compresor de mare putere pentru a asigura conservarea corpurilor cu sicriul deschis. Partea de evaporare este prevăzută cu două ventilatoare speciale care introduc și răspândesc aer rece la contactul direct cu corpul, datorită chiar și activității furtunurilor de pânză. Funcționarea echipamentului este condusă de un program special printr-un cronometru deja setat, care activează etapele de decongelare la fiecare 4-5 ore de funcționare pentru o perioadă de aproximativ 12-15 minute, timp în care echipamentul nu funcționează și o rezistență electrică localizată în interior rezervorul începe să funcționeze. După ce operațiunea este terminată, echipamentul pornește din nou automat și apa provenită din decongelare este colectată într-un sac pe care operatorul trebuie să-l cupleze în locurile corespunzătoare în avans.

CAPAC pentru  Ibernvisor®

Acest capac este folosit pentru a închide sicriul și are o suprafață limpede pentru a vedea corpul. Este echipat cu iluminare LED internă conectată la IBERNVISOR® prin conectorul jack. Este confecționat în Abs termoformat, cu dimensiuni și tipologie capabile să acopere toate sicriele aproape de fiecare dimensiune. În partea inferioară este acoperit cu burete moale din material plastic lavabil pentru a sprijini sicriul, și are o bordură de îmbinare cu garnitura în partea care va sprijini dispozitivul asigurând un sigiliu ermic. Partea superioară este echipată cu un strat termic transparent din metacrilat, cu un sistem cu cutie cu suprafață dublă, închisă termic și prevăzut cu detalii tehnice speciale împotriva condensului.

VALIZE DE PROTECTIE /TRANSPORT 

Pentru a facilita transportul și pentru a asigura o protecție adecvată, IBERNVISOR® și capacul sunt echipate cu cutii din material textil. În cazul IBERNVISOR® există un cărucior pentru o manevrare ușoară.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „RACITOR VENTILAT PENTRU SICRIE – IBERNVISOR®”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by