Descriere
Modelele iQ 600 Basic Gourmet iQ 610 Gourmet au două sisteme de prăjire individuale 250 g pe porție) 2 produse pe rând și un al treilea programat în linie și porții mari 600 g pe porție), unul în camera de prăjire și altul programat în linie
dim. 770 x 670 x 500 mm , 65 kg , tank ulei 5,5 litrii , 3.5 KW / 230 V / 16 AMP
* Modelele iQ 600 Basic Gourmet y iQ 610 Gourmet pot fi convertite în Carrousel prin adăugarea setului complet Carrousel și a tăvii mari de ieșire.
Prăjiți produse proaspete, congelate, dulci și sărate Toate tipurile de carne prajita, pui, peste, tempura, sparanghel salbatic, rosu ardei, etc.
Echipamentul QualitFry prăjește în verticală și nu in orizontală.
Concurenții prăjesc cu prăjituri deschise în interiorul unei cutii, cu care se pune problema garanției fumurilor și mirosurilor La introducerea sau scoaterea produsului la deschiderea ușii, acesta emite miros și fum
Gama de friteuze QualityFry funcționează ca un „strâns” introdus în mobilier și vă garantăm FARA FUM și FĂRĂ MIROSURI
Fără fum, fără mirosuri, fără arome de amestecare
Friteuza inchisa si autonoma Deoarece este inchisa, viteza de recuperare este mai rapidă
Deoarece este închis, oxigenul nu intră în interiorul camera de prăjire și nu există riscul de ardere
Economisește 37% din ulei
Fiind o cameră de prăjitură închisă, nu intră lumină, astfel încât uleiul durează mai mult decât în alte prăjituri, deoarece nu este posibil
degradare produsă de lumină în ulei De asemenea, nu există oxigen, deci nu există oxidare a uleiului
Economisește 24% în energie
Deoarece este autonom, temperatura de 180 º sau 190 º este atins în doar 10 minute și rămâne întotdeauna așa, economisind energie, comparativ cu o friteuză convențională cu aceeași capacitate sinusoidală deschisă
De ce Fără fum și FĂRĂ mirosuri?
În partea superioară, echipamentul are un extractor și un ventilator . Când introducem produsele în rezervorul de prăjit,
contactul produsului cu uleiul fierbinte generează o serie de vapori de apă și particule de ulei Toate aceste particule sunt îndepărtate prin extractorul care funcționează și sunt transferate într-un filtru metalic care șocul termic transformă toate aceste particule de abur în apă și transportă le duc la un rezervor sub mașină Mașina are un senzor care avertizează când tamburul de condensare este plin și nu este nevoie de o conexiune directă cu canalul de scurgere. Poate fi golit într-un vas Procesul de fum și mirosuri continuă prin conducte până ajunge la un filtru metalic care reține particulele de grăsime și, în cele din urmă, ajunge la un filtru de carbon care absoarbe restul de fum și mirosuri În plus, diferențiem în interiorul rezervorului 2 temperaturi diferite, una mai ridicată care va fi cea pe care o programăm și unde prăjirea se face prin imersiune 180 sau 190 ° C) și una inferioară în partea de jos a rezervorului 120 140 ° C )
Uscarea produsului
Când lopata ridică produsul, îl ridică peste ulei și în acest traseu spre rampa de ieșire, un efect de căldură uscat este generat de un ventilator situat în partea superioară a mașinii care usucă produsele, care rămâne cu aproape niciunul ulei Am putea spune că este ca și cum ultimul proces l-a copt uscat și se evaporă uleiul. Toate produsele ies complet uscate
În caz de nevoie de producție ridicată, produsele pot fi prăjite de până la două ori. Adică, marcați cantități mari de alimente cu un timp mai mic decât este necesar pentru a le pregăti în tăvi și apoi puneți-le în friteuză doar câteva secunde pentru a prezenta produs finit gătit și fierbinte UNIUNEA EUROPEANĂ a acordat un premiu pentru calitatea înaltă a prăjirii, numindu-l prăjit ECOFRY.
ULEIUL
Frecvența schimbării uleiului va depinde de numărul de porții fierte pe zi și de tipul de produs Poate merge de la 2 zile la o săptămână
Se va umple întotdeauna cu 5 și ½ litri
Uleiul trebuie filtrat în fiecare zi pentru a elimina reziduurile și depunerile. Echipamentul include o găleată, filtru și tub de temperatură ridicată pentru a efectua procesul de filtrare zilnic care trebuie făcut. Este FOARTE IMPORTANT să efectuați filtrarea cu uleiul la rece (în mod normal dimineața înainte de a începe ziua) În acel cub măsurăm uleiul consumat și trebuie să adăugăm cantitatea de ulei necesară pentru a ajunge la 5 și ½ litri.
încorporați-l înapoi în mașină prin intrarea alimentelor Putem pune la căldură
Timpul mediu de prăjire este cuprins între 1 și 4 minute
QUALITYFRY MENIU – CE PUTEM GĂTI?
Gustări și mâncare asiatică Tempura, chifle de primăvară, sushi, inele de ceapă , găluște, nuggets de pui, bastoane de mozzarella, etc . Filet de carne, pui aripi, coaste, etc. Burgeri Atât minburgeri, cât și burgeri de 160 gr. Cartofi Stil franțuzesc, stil bistro, cartof dulce etc.Peste si fructe de mare Calmar, caracatiță, creveți, degete de pește, picioare de crab, gyozas, etc. Vegetale Ardei, sparanghel, vinete, ciuperci, anghinare etc. Dulce Atât proaspăt, cât și congelat, cu QUALITYFRY dvs. puteți pregătiți mâncare dulce și churros, lapte prăjit, samoas, dulciuri etc.
UNDE SE POATE UTILIZA – AMPLASA ?
Restaurante cu servire rapida fast food , Restaurante tematice , Cafeterii , Pizzerii , Catering , Take Away , Hamburgerii , Restaurante , Centre Comerciale , Discoteci-Cluburi , Cinematografe , Hoteluri , Centre Sportive , Piscine , Aeroporturi , Universitati , Spitale , Rulote , Taverne etc.
Recenzii
Nu există încă recenzii.