PIONEER SYSTEM LINIE BIDIRECTIONALA AUTOMATA CURATAT CARTOFI / MORCOVI


Linie bidirectionala automată pentru decojirea cartofului SISTEM PIONEER

Descriere

PIONEER SYSTEM BIDIRECTIONAL – Linie automată pentru cojirea cartofilor/ mocovilor 
Un sistem complet de decojire pentru cerințe mari de ieșire

„SISTEMUL BIDIRECTIONAL INTEGRAT PIONEER” prezintă o productivitate ridicată, combinată cu o ușurință considerabilă de manipulare: un ansamblu de decojire permite prelucrarea cantităților mari de cartofi reducând oboseala, timpul necesar și spațiul, rezultând într-un flux de muncă rapid și rațional. Secvența de lucru începe de la buncărul de alimentare: cartofii sunt ridicați de un elevator special și transportați pe coajă. Apoi sunt decojite și spălate automat, până când sunt aruncate în cuva de finisare pentru operația finală. În ultima fază, cartofii / morcovii , sunt așezați pe o tigaie specială și colectați într-un cărucior adecvat. „Sistemul bidirectional integrat Pioneer” este prevăzut cu două mașini de curățat cartofi,/ morcovi ,  pentru o producție de 1200 kg / oră de produs finit. Un sistem eficient de pregătire rapidă, care duce la economisirea forței de muncă și la un nivel mai economic !

Linie bidirectionala automată pentru decojirea cartofului SISTEM PIONEER • se compune din :

  • Elevator versiunea  cu descărcare dublă  , echipat cu Dispozitiv de deviere a produsului aerian. reductor
    motor 1,5 kW pentru funcționare la șurub fără sfârșit. , din oțel inoxidabil satinat 18/10. Echipat cu buncăr de alimentare cu pre-spălare, conductă de curgere excesivă, admisie 3/4 “pentru apă rece și conductă de refulare de 2”
  • Coloana de ridicare cu șurub fără sfârșit din oțel inoxidabil 18/10, cu transportor cu descărcare de cartofi.
  • 2 buc – Decojitor de cartofi / morcovi , model  K / 30-A, si K / 30 AB  din oțel inoxidabil 18/10 finisat satinat. Disc de decojire, acoperit cu carborundum, realizat din anticorpi, ușor de extras pentru curățare și întreținere. 1/2 “intrare pentru apa rece cu supapa solenoid. 2” evacuare.Motor angrenat 1,1 kW pentru funcționarea discului de decojire .
  • Cuva de finisare a cartofilor, 6/8  statii ( 3+3 sau 4+4  )  din oțel inoxidabil finisat din satin 18/10. cu Plăci de tăiere din materiale non-toxice !, cu deschideri de eliminare a deșeurilor și coș de depozitare subiacente.Cuva de finisare cu 4 stații cu jgheab pentru reîncărcarea produsului
  • Cărucior pentru produs finit satinat finisat 18/10 din oțel inoxidabil.
  • Placă de control de joasă tensiune, inclusiv: putere �lumină, programator de încărcare, programator peeling 2, buton de pornire a decojirea de cartofi sau morcovi si  elevator � buton pornire, buton stop ciclu, � manual Selector automat pentru deschiderea ușilor
  • dimensiuni linie  total – 5000x1310x2270h mm 

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PIONEER SYSTEM LINIE BIDIRECTIONALA AUTOMATA CURATAT CARTOFI / MORCOVI”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by