MASINA PENTRU CURATAT CHIMIC RUFE – SERIA ENERGY PLUS 250 – Capacitate 11-12 kg


Linia Energy își ia numele de la marea sa caracteristică de economisire a energiei.

Descriere

Capacitate kg  11/12 
Volum lt  220 
Rezervor de 1′ lt  115 
rezervor 2′ lt  115 
Rezervor 3′ lt 155 
Latime mm 1700 
Adâncime mm 1490 
Înălțime mm 1930 
Greutate kg 1030 

Linia Energy își ia numele de la marea sa caracteristică de economisire a energiei. Gama Energy merge de la 6 kg până la mașina de 80 kg (pentru a ajunge la maximum 75 + 75 pentru versiunea „Energy Max Twin”).
Să vedem aspectul principal al liniei Energy:
– Eficiență ridicată la distilarea solventului datorită formei în V la capătul alambicului care îmbunătățește convecția căldurii prin reducerea timpilor de încălzire și evitarea formării straturilor murdare în solvent. Rezultate: Veți lua mai puțin timp și mai puțină energie electrică pentru a trece peste distilare.
– Invertorul de frecvență montat pe motorul principal care permite economii de energie și electricitate. Rezultate: ciclu de spălare mai eficient și uscare mai rapidă.
Compresor frigorific Copeland (tehnologia scroll); un compresor mai mic care are nevoie de mai puțină energie pentru a funcționa eficient. Această tehnologie asigură, de asemenea, un nivel scăzut de emisie sonoră și o durabilitate mai lungă.
-3 robinete Danfoss; două sunt amplasate pe circuitul de răcire, ducând la o economie ridicată a consumului de apă. Al treilea este montat pe condensatorul liniștit.
– Componente de înaltă calitate: toate componentele sunt Made in Italy, în afară de invertorul care este de producție japoneză și unele piese electrice care sunt produse de Siemens, în Germania.
 Accesibilitate: designul mașinilor este gândit pentru a permite o aplicație ușor de utilizat. Toate componentele „vitale” pot fi ușor accesibile prin simplificarea procesului de întreținere a mașinii și prin reducerea costurilor de funcționare.
 Computer personalizat: este ușor de programat și poate suporta până la 25 de programe diferite în funcție de nevoile clienților

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASINA PENTRU CURATAT CHIMIC RUFE – SERIA ENERGY PLUS 250 – Capacitate 11-12 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by