MASINA AUTOMATA DE TEMPERAT CIOCOLATA – CHOCOTEMPER 24
Specificații
Capacitatea bolului: 24 kg
Tensiune: 230 V
Putere: 3,0 kW
Greutate: 185 kg
Dimensiuni: 62x90xh154 cm
Melc : detașabilă inclusă în preț
Cod: 14CHOCOTEMPER24 – ICB-T IT.
Mașina de călit CHOCOTEMPER 24 este ideală pentru prelucrarea ciocolatei cu o ușurință extremă. Chocotemper este linia de mașini de călit ciocolată de la ICB Tecnologie cu capacitatea rezervorului de 5,5, 11, 12, 24, 30, 40 și 50 kg. Mașina de călit ciocolata Chocotemper 24 este recomandată pentru patiserii și ciocolaterii.
Mașina de călit Chocotemper 24 este constituită dintr-o structură din oțel inoxidabil și un transportor cu melc și este ușor de utilizat și de programat, datorită tehnologiei Touch Screen, asigurând setarea rapidă a operațiunilor utilizând pictogramele intuitive ale afișajului.
Mașina de temperat ciocolata Chocotemper 24 este echipată cu o pedală electronică pentru a distribui cantitatea corectă de ciocolată în matrițe, modul de așteptare pentru păstrarea ciocolatei topite pe timp de noapte, eliberarea transportorului melcului, direcția inversă a transportorului melcului pentru golirea optimă a mașinii , oprire asistată pentru a opri corect mașina de călit și posibilitatea de a salva programe pentru fiecare tip de ciocolată. Chocotemper 24 asigură fluiditatea în ciocolată în orice moment și o unire perfectă a cristalelor.
Mașina de temperat ciocolata Chocotemper 24 poate fi livrată cu
- o masă încălzita vibrantă
- Top Truffle masina acoperire cu ciocolata a trufelor – top pe masa –Top Truffle este o bandă transportoare pentru acoperirea trufelor care trebuie conectată direct la Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 și Q50). În prima secțiune, zona de încărcare, este foarte ușor pentru operator să adauge produsul. În secțiunea următoare, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată călită provenită de la mașina de călit. O rolă dedicată întinde ciocolată pe fundul produsului care nu este acoperită direct de ciocolata topită. Această secțiune prezintă un sistem de picurare cu un mecanism de vibrație. După părăsirea zonei de acoperire, produsele deja acoperite cad într-un vas rotativ unde se va finaliza procesul de fabricare a trufelor.Specificații :
Tensiune: 220/240 V
Putere: 0,24 kW
Greutate: 25 kg
Lungime: 105 cm
Lățimea centurii: 22 cm
Diametrul plăcii: 80 cm
Cod: 14.1.EBT
- o curea de inglobata pentru produse de patiserie și praline.- Mașinile de temperat ciocolata Chocotemper (12, 24, Q30, Q40 și Q50) pot fi livrate cu o curea de înveliș reglabilă, potrivită pentru acoperirea produselor de patiserie și praline, împărțită în 3 secțiuni.
În prima zonă, zona de încărcare, utilizatorul poate plasa produsul cu precizie, deoarece este foarte ușor să opriți rețeaua.
În zona centrală, zona de acoperire, produsul este acoperit cu ciocolată și procesul se realizează tocmai datorită vibrației plaselor de sârmă pentru a asigura o glazură uniformă și suflanta de aer, reglabilă atât în înălțime, cât și în flux. Centura enrober a mașinilor de temperat ciocolată Chocotemper permite reglarea temperaturii fluxului de aer pentru a dizolva orice ciocolată prezentă pe centura enrober înainte de a începe operațiunile de enrobare.
A treia zonă, zona de ieșire cu cod tăiat, este caracterizată de un covor pe care hârtia este poziționată cu precizie.
Specificații
Tensiune: 220/240 V
Putere: 0,95 kW
Greutate: 66 kg
Dimensiuni: 179x55x115h cm
Viteza minima: 140 cm / min
Viteza maximă: 730 cm / min
Cod: 14.1.EB
Reviews
There are no reviews yet.