LINII PRODUCERE GEM SI MARMELADA

In stock

Prima varianta– Producere de Gem Acasă. Aveti nevoie de o bucătărie mare, cu o suprafață de 20 mp. Potrivit pentru o mini producție.

A doua varianta– Amenajarea unui Atelier , pentru prelucrarea fructelor cu suprafata de – 70 mp.

Este dificil să se asigure producția neîntreruptă de gem. Prin urmare, acest lucru se realizează în principal în perioada de vara. Prețul materiilor prime variază de la sezon la sezon. A face gem  din fructe  congelate este, de asemenea, neprofitabilă, iar calitatea se pierde.

Organizarea procesului de producție :

1
Curatarea , Decojirea , Zdrobirea
2
Fierberea
3.
Umplere
4.
Pasteurizare
5.
Capsarea
6.
Etichetarea

 

Be the first to review “LINII PRODUCERE GEM SI MARMELADA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Main Menu

LINII PRODUCERE GEM SI MARMELADA