LINII PRODUCERE GEM SI MARMELADA


Prima varianta– Producere de Gem Acasă. Aveti nevoie de o bucătărie mare, cu o suprafață de 20 mp. Potrivit pentru o mini producție.

A doua varianta– Amenajarea unui Atelier , pentru prelucrarea fructelor cu suprafata de – 70 mp.

Descriere

Este dificil să se asigure producția neîntreruptă de gem. Prin urmare, acest lucru se realizează în principal în perioada de vara. Prețul materiilor prime variază de la sezon la sezon. A face gem  din fructe  congelate este, de asemenea, neprofitabilă, iar calitatea se pierde.

Organizarea procesului de producție :

1
Curatarea , Decojirea , Zdrobirea
2
Fierberea
3.
Umplere
4.
Pasteurizare
5.
Capsarea
6.
Etichetarea

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINII PRODUCERE GEM SI MARMELADA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by