LINIE SISTEM DE GATIT SI RACIT CONTINUU – KODUKO


Această linie se bazează pe tehnologia dovedită a sistemelor de gătit și răcire continuă KODUKO / KODUKÜ. Printre altele, orezul și produsele făinoase sunt gătite, iar legumele sunt decolorate. Apa de procesare este încălzită și răcită indirect cu abur sau mediu  răcire prin caldura schimbătoare. Prelucrarea continuă, calitatea uniformă a produsului și tratarea blândă a alimentelor – acestea sunt cele mai importante proprietăți ale sistemului.Linia este configurata la cererea clientului  , pe baza de proiect , pretul acesteia fiind diferita de la caz la caz !

Productie GERMANIA

Pret la cerere

Descriere

Linia se compune din :

Alimentator de produse
Produsul poate fi alimentat în sistemul de gătit manual sau din recipiente de depozitare prin intermediul unei benzi transportoare.

Sistem de gătit continuu, de tip KODUKO
Sistem de gătit cu tambur perforat și șurub sudat pentru transportul blând și uniform al produsului în timpul procesului de gătit. Apa pentru proces este pompată constant și distribuită în sistem.

Sistem de răcire continuă, de tip KODUKÜ
Sistemul de răcire se conectează direct la sistemul de gătit. Se bazează pe același principiu ca și sistemul de gătit, dar funcționează cu apă pentru proces răcită.

Canal vibrant pentru drenaj
După răcirea ulterioară într-o baie de apă, deshidratarea are loc folosind un jgheab vibrator. Produsul este apoi trimis pentru prelucrare / umplere ulterioară.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINIE SISTEM DE GATIT SI RACIT CONTINUU – KODUKO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by