LINIE PRODUCTIE LAPTE DE SOYA

În stoc

Produsul poate fi îmbogățit prin rezervorul de amestecare cu
arome, calciu, sirop, vitamine, sare, zahar.

Categorie:

LINIE COMPLETA COMPUSA DIN :

Curățare și spălare
Decojirea
Rehidratare în apă
Măcinare
Separarea fibrelor
Controlul PH
Sterilizare aseptică
Umplere aseptică si  Ambalare 

Soia este o leguminoasă cu conținut ridicat de proteine (de la 35-43%) și ulei (de la 17-21%).
Soia este bogată în magneziu, potasiu, acid folic, fosfor, fier, vitamina B12, vitamina E și aminoacizi esențiali.

laptele de soia are urmatoarele calitati : 

Nu provoacă alergii  ,  Este ușor de digerat , Este fara lactoza , Nu are colesterol , Este un aliment nutritiv

Lapte de soia
linii de capacitati mari cu sistem de decorticare pentru a imbunatati culoarea laptelui

Boabele de soia, după controlul greutății, se înmoaie cu apă de bază
pentru solubilizarea proteinelor. După înmuiere, apa se scurge
iar produsul este trimis la sistemul de măcinare.

Particulele solide sunt separate prin forță centrifugă de lichid, printr-un decantor. In aceasta faza sacii sunt goliti si fasolea este decorticata. Scoicile, după ce au fost îndepărtate prin aer, ar putea fi folosite pentru hrănirea animalelor.
Proteinele din lichid sunt solubile în apă, în consecință în decantor are loc extracția proteinelor solubile și separarea solid-lichid.
Okara, este partea solidă din fibre și folosită pentru hrănirea animalelor.

Solubilizarea proteinelor se obține prin:
înainte de măcinare se adaugă apă caldă de bază, măcinarea boabelor de soia produce particule de dimensiuni foarte mici înainte de injectarea aburului,  controlul creșterii temperaturii

 

 

Be the first to review “LINIE PRODUCTIE LAPTE DE SOYA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Categorii