LINIE DE PRELUCRARE A CARNII TOCATE – DUBRA


Pe linia prezentată pot fi produse din carne tocată (cum ar fi chiftele, hamburgeri, burgeri de pește etc.), dar și alte produse prăjite. Produsele din carne tocată sunt formate direct pe centura benzii Teflon® a sistemului de prăjire a benzii continuie, tip DUBRA, rumenite acolo și prăjite la temperatura miezului. În mod alternativ, produsele pot fi rumenite în sistemul de prăjire cu banda Teflon® tip DUBRA și gătite într-un cuptor cu aburi. Un congelator sau răcitor ulterior completează linia. Dacă este necesar, linia poate fi echipată și cu un marker de grătar sau un sistem de grătar pentru a oferi produselor suprafețele tipice.

Linia este configurata la cererea clientului  , pe baza de proiect , pretul acesteia fiind diferita de la caz la caz !

Productie : Germania

PRET LA CERERE !

Descriere

Linia este compusa din :

Masina de modelat
Mașina de turnare formează masa de carne tocată direct pe centura benzii sistemului de prăjire  (hamburgeri, chiftele etc.). În mod alternativ, produsele pot fi plasate și pe sistemul de prăjire printr-o banda centură de alimentare sau manual.

Mașină de prăjit Teflon®, tip DUBRA
În această linie, sistemul de prăjire cu banda  de contact continuă tip DUBRA prăjește produsele furnizate prin contact cu căldură  în sucul lor. Temperaturile de prăjire până la 280 ° C și o reglare individuală a temperaturii de prăjire, partea golului de bandă și a timpului de trecere la produsul care urmează a fi procesat garantează o calitate ridicată a produsului, cu pierderi minime de prăjire, fără adăugarea de grăsimi sau uleiuri de prăjire suplimentare. În funcție de timpul și temperatura de prăjire, produsele pot fi asamblate sau fierte doar.

Tunel pentru gătit cu aburi / marker pentru grătar / grătar
Tunelul de gătit cu abur în aval de sistemul de prăjire a benzii de contact este utilizat pentru a termina prepararea produselor din linie. Suprafața poate fi prelucrată , aplicând modele de grătar sau efect de grătar.

Racitor / congelator
După ce procesul de prăjire și gătit a avut loc, produsele sunt răcite sau congelate până la temperatura de depozitare sau de ambalare în răcitor / congelator.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LINIE DE PRELUCRARE A CARNII TOCATE – DUBRA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by