FARA GLUTEN – LINIE AUTOMATĂ PRODUSE PANIFICATIE / PATISERIE FĂRĂ GLUTEN


PRODUSE FĂRĂ GLUTEN CU GUST ȘI CALITATE
Bruschetta, ciabatta, panini, crostini, cracker clasic sau sărat: toată tradiția și imaginația dvs. pot crea, de la o linie  de dimensiuni mici până la plante industriale.

Garantie 1 + 1 ani

Pret la cerere

Descriere

DESCRIERE

CRACKER ȘI PÂINE FĂRĂ GLUTEN, KAMUT, GRÂU INTEGRAL, CEREALE …

 propunem o nouă gamă de echipamente pentru produse de mare creștere, cum ar fi biscuiți și pâini fără gluten, kamut, spelt și similare

Cererile crescânde din partea clienților noștri și a pieței ne-au determinat să dezvoltăm linii specializate pentru a produce acest brand de produse care au un succes tot mai mare la nivel mondial.

Produse foarte simple în ceea ce privește ingredientele și aspectul, dar cu un gust bogat și o calitate excelentă, dedicate numărului tot mai mare de intoleranți la gluten și celor care doresc să se bucure de o hrană sănătoasă.

Sisteme speciale de extrudare, linii de laminare, mese de lucru : toate concepute pentru a lucra cu aluat delicat ca unul fără gluten, pe care îl putem furniza datorită celor peste 30 de ani de experiență.

Toate acestea, ținând cont de nevoile clientului și de respectul față de produs, elemente care ne determină să ne îndepărtăm de standardizarea mașinilor noastre în numele cercetării continue a soluțiilor ad hoc pentru fiecare client, personalizabile ca dimensiune, productivitate și cost.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FARA GLUTEN – LINIE AUTOMATĂ PRODUSE PANIFICATIE / PATISERIE FĂRĂ GLUTEN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by